Disney+ dostupan na kompatibilnim LG-evim televizorima i u Hrvatskoj

Disney+ dostupan na kompatibilnim LG-evim televizorima i u Hrvatskoj

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 16 Lipanj 2022 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

14. lipnja, 2022. | ZagrebUredio: Božidar Žitnik 

Disney+ dostupan na kompatibilnim LG-evim televizorima i u Hrvatskoj 

Korisnici LG-evih televizora u više od četrdeset novih zemalja diljem Europe, Afrike i Bliskog istoka
sada imaju pristup sadržaju platforme Disney+  kojeg su željno iščekivali
 

Platforma Disney+ od sada je dostupna na kompatibilnim LG-evim televizorima u više od četrdeset novih zemalja i teritorija diljem Afrike, Europe i Bliskog istoka, među kojima je i Hrvatska. Tako i vlasnici LG-evih televizora u Hrvatskoj mogu uživati ​​u najboljim filmovima i emisijama Disneya, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i Stara na jednom mjestu, pod uvjetom da koriste webOS iz 2017. godine ili kasnije.


Kako bi uživali u svemu što Disney+ nudi, LG-evi korisnici mogu jednostavno kliknuti na ikonu Disney+ na LG Home Launcheru ili pritisnuti tipku Disney+ na daljinskom upravljaču LG Magic Remoteu te ​​odabrati vrstu pretplate kako bi počeli gledati svoje omiljene emisije. Neprimjetno integrirana u webOS platformu, aplikacija Disney+ na LG-evim televizorima pruža besprijekorno iskustvo i obilje prvorazrednog sadržaja koji odgovara svačijem ukusu i interesu. 

Disney+ usluga je streaminga koja pruža pristup stotinama originalnih filmova i tisućama epizoda iz ogromne biblioteke kompanije The Walt Disney Company,  kao i sve većoj količini ekskluzivnog i originalnog zabavnog sadržaja. Igrani i dokumentarni filmovi, TV programi te kratki formati prikladno su kategorizirani, lako ih se pretražuje i odsada su dostupni za gledanje na velikom ekranu kod kuće. 

Uz brojne sadržaje u vlasništvu Disneyja, uključujući Marvel Cinematic Universe i Star Wars, pretplatnicima je dostupan i izbor mnogih popularnih serija kao što su Obi-Wan Kenobi, Ms. Marvel iz Marvel Studios, The Kardashians i još mnogo toga. 

LG-evi televizori s webOS platformom omogućavaju korisnicima da urone u nostalgiju s omiljenim, bezvremenskim pričama ili u uzbudljive live akcije, dok zahvaljujući LG-evoj OLED tehnologiji u svakoj sceni mogu uživati i u najmanjim detaljima. Za to su zaslužni  revolucionarni samoosvjetljujući pikseli koji osiguravaju najbolju kvalitetu slike u industriji, zahvaljujući beskonačnom kontrastu i savršenoj crnoj boji, ne zahtijevajući pritom pozadinsko osvjetljenje. Kompatibilni s Dolby Visionom i Dolby Atmosom, LG-evi televizori pružaju izvanredno iskustvo gledanja sadržaja kod kuće. Uz to, LG-eve pametne značajke koje povećavaju praktičnost, uključujući ThinQ AI i LG-evu univerzalnu funkciju pretraživanja, odlično se nadopunjuju s uslugom Disney+.

Nastojeći pružiti najbolje korisničko iskustvo i velik izbor sadržaja, LG sada nudi Disney+ na kompatibilnim televizorima u više od devedeset zemalja širom svijeta.

Pročitano 133 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja