Novi milenij - prvi nezavisni hrvatski multimedijski web portal o novim tehnologijama 

Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikaciju, računala, hardware i software.

Emisiju i portal uređuje naš tim :

 

Bozo

Božidar Žitnik, ljubitelj novih tehnologija, zanimanje za primjenu istih u svakodnevnom životu i poslu. Demistifikacija tehnologije i vizija učenja kroz rad i zabavu. Idejni začetnik emisije Novi milenij kao i portala.

 

Drago

Dragutin Ivček, informatičar s dugogodišnjim iskustvom. Primjenom internetskih alata nastoji prezentirati sadržaje na Internetu na privlačan i pristupačan način. Projektant, dizajner i administrator internetskih stranica.

 

Lana Landeka

Lana Landeka, Studentica novenarstva s velikim zanimanjem za nove tehnologije. Uz entuzijazam za televiziju kao medij, Lana obožava ples i kineske čajeve.

 

 

Ukoliko imate potrebu predstaviti sebe ili vašu djelatnost u TV emisiji ili na portalu, javite nam se na slijedeću adresu:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li svojim sadržajem ili na neki drugi način sudjelovati u stvaranju bolje i zanimljivije emisije ili portala, javite nam se na slijedću adresu e-pošte:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Administratoru našeg internetskog portala možete se obratiti preko slijedeće adrese :

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Prijava administratora

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja