Samsung Roadshow nastavlja putovanje po Hrvatskoj, iduća postaja - Zagreb!

Samsung Roadshow nastavlja putovanje po Hrvatskoj, iduća postaja - Zagreb!

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 20 Lipanj 2022 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

20. lipnja, 2022. | ZagrebUredio: Božidar Žitnik 

Samsung Roadshow nastavlja putovanje po Hrvatskoj, iduća postaja - Zagreb! 

Nakon što je oduševio publiku na Sea Star festivalu u Umagu i proputovao Sloveniju, Samsung Roadshow stiže u Zagreb! Tradicionalni Samsung Roadshow mobilni paviljon koji se održava svake godine na svojem putovanju proći će osam hrvatskih gradova, a upravo je stigao u Zagreb gdje će se smjestiti na INmusic Festivalu.


Uz mogućnost isprobavanja najnovijih Samsung uređaja, Samsung Roadshow mobilni paviljon donosi i brojne igre, kvizove i prezentacije.

 Samsung_roadshow

Već tradicionalni Samsung Roadshow i ove godine će proći brojne Hrvatske, ali i gradove u regiji te donijeti Samsung galaksiju proizvoda na kotačima. Nakon Umaga, paviljon nastavlja svoje putovanje po Hrvatskoj uz stanicu u Zagrebu gdje će se smjestiti na zagrebačkom jezeru Jarun, kao dio festivala popularne glazbe INmusic. U sklopu pokretnog paviljona posjetitelji će tako moći vidjeti i isprobati neke od najnovijih Samsung pametnih telefona kao što su inovativna Galaxy S22 serija i pametni preklopni telefoni Galaxy Z Flip3 5G i Z Fold3 5G, a od ove godine u mobilnom paviljonu bit će postavljeni i WindFree klima uređaji s pametnom tehnologijom hlađenja.

Samsung_roadshow

Uz brojne dodatne aktivnosti, posjetitelje na Samsung Roadshow mobilnom paviljonu čekaju razne aktivacije, prezentacije i igre kao što su, izrada personaliziranih maski za pametni telefon, Ping-pong, Photo kutak i YouTube Premium kviz.

Više o Samsung Roadshow mobilnom paviljonu i aktualnoj ponudi Samsung uređaja pogledajte na https://www.samsung.com/hr/offer/samsung-roadshow-2022/.

Samsung_roadshow

Pročitano 141 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja