Mono MFP velike brzine odgovara na potrebu za pouzdanim tiskom visokog volumena

Mono MFP velike brzine odgovara na potrebu za pouzdanim tiskom visokog volumena

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 26 Lipanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb 26. lipnja 2019.

Mono MFP velike brzine odgovara na potrebu za pouzdanim tiskom visokog volumena

Epsonov posljednji A3 poslovni tintni pisač doseže brzinu ispisa od 100 stranica u minuti za specijaliziranu uporabu visokog volumena, kao što je logistika 

Epson je najavio dodatak svom asortimanu brzih ekoloških poslovnih tintnih pisača. WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW ostvaruje brze rezultate u specijaliziranom tisku visokog volumena, s pouzdanim rezultatima u kontinuiranom ispisivanju. Ostvaruje to s 82% manje utrošene energije u odnosu na lasersku konkurenciju. Tvrtko Ljubić, Account Manager za Business Products, Epson Balkan, rekao je: „Aktualni Enterprise model je brz gdje je to potrebno, pouzdano tiskajući dokument za dokumentom u vrlo zahtjevnim okruženjima kao što je logistika skladišta ili centralnog odjela za tisak. Na primjer, učinak i pouzdanost Epsonove tehnologije znači da se tovarni listovi, tiskani u visokoj kvaliteti, mogu izdati prilikom svake dostave, što osigurava dolazak na pravu adresu, u pravo vrijeme, što također znači da kupci mogu provjeriti sadržaj, bez greške.“

Tintni pisač koji dostiže velike brzine i visoku kvalitetu ispisa je zamišljen kao skalabilna tehnologija koju je Epson isprva koristio u industrijskim sustavima. Vrhunski linehead dizajn, samo 43mm širine s otprilike 8,676 crnih brizgalica, nudi odličnu detekciju grešaka i varijabilnu tehnologiju veličine kapljice kako bi se smanjila količina horizontalnih linija koje nastaju kao greška prilikom bandinga. Ovakva kompaktna, ali i nevjerojatna razina detalja ne samo da pospješuje učinak, već i pruža brzinu i pouzdanost za visoko produktivne timove gdje stanke nisu opcija. Korisnici mogu tiskati do 120 000 crno-bijelih stranica bez nadopune tinte, što omogućava kontinuirani ispis visokog volumena.

19gra fdv 15 2

Kako bi se dodatno poboljšala kvaliteta pisača, Epson je osigurao nekoliko tehnoloških inovacija, koje uključuju glavu pisača koja se sama popravlja radi eliminiranja bandinga, te elektrostatsku pokretnu traku kako bi se održala kvaliteta u velikim brzinama. Način rada za crtični kod pomaže u tiskanju oštrih rubova. Neobavezni pretinac za papir kapaciteta 3,000 stranica može doseći maksimalno 5,350 stranica, dok jedinica za heftanje i slaganje od 4,000 stranica pomaže u efikasnosti, štedeći na vremenu i trudu. Također, model WF-M20590D4TW je kompatibilan sa širokim spektrom rješenja kao što su Epson Print Admin i Document Capture Pro. Druga vanjska rješenja dodaju na funkcionalnosti koristeći Epson Open Platform, što uključuje sve od upravljanja na daljinu do računovodstva i rješenja za pull tisak.

19gra fdv 13a 1

Pročitano 216 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja