Turistička odredišta s “vanzemaljskim” smještajem

Turistička odredišta s “vanzemaljskim” smještajem

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 01 Kolovoz 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 1. kolovoza, 2019.

Turistička odredišta s “vanzemaljskim” smještajem

A da je sve relativno, ilustrira i istraživanje Booking.com-a, globalnog predvodnika u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještaja, pokazuje da je gotovo jedna petina putnika diljem svijeta (19%) uzbuđena zbog mogućnosti putovanja u svemir. Ali, gotovo četiri od 10 ispitanika (38%) smatraju da se to neće dogoditi za njihovih života. Nismo sigurni koliko je navedeno povezano s nama, obzirom da još uvijek putovanja u svemir mnogi smatraju čudnim, no, s druge strane, možda je i naš turizam čudan? Stoga je Booking.com pronašao četiri gotovo izvanzemaljska odredišta kako bi zadovoljio one sa željom putovanja u svemir i omogućio im iskustvo boravka izvan naše galaksije, ali bez napuštanja Zemlje.

Ukoliko tražite jedinstven smještaj u svemiru, posjetite objekt Treehotel u Švedskoj, gdje vas čeka uistinu jedinstveno iskustvo. Ljubitelji NLO-ova u ovom će se objektu osjećati kao kod kuće, jer se isti diči oblikom svemirskog broda usred šume. Ovaj je objekt skriven od javnosti i jamči vam da nitko neće upotrijebiti neuralizer ako se pojave izvanzemaljci. Gostima su tijekom svih godišnjih doba na raspolaganju brojne aktivnosti, od pješačenja i vožnje kajakom ljeti, do vožnje motornim sanjkama i pecanja u ledu zimi.

Treehotel 1

Treehotel - Harads, Švedska

Treehotel

Treehotel - Harads, Švedska

Tri, dva, jedan… Polijećemo! Doživite iskustvo putovanja u svemir boravkom u objektu Galaxy Pod Hostel na Islandu, koji nudi futurističke kapsule za spavanje. Ovaj povoljni hostel može se pohvaliti VR studijem koji sadrži i program Google Earth VR, što gostima omogućuje planiranje sljedećeg putovanja i istraživanje okolnih znamenitosti bez napuštanja svojih udobnih kapsula.

Galaxy Pod Hostel 1

     Galaxy Pod Hostel - Reykjavik, Island

Objekt Barceló Sants nalazi se u centru Barcelone, iznad željezničkog kolodvora Barcelona Sants, te nudi svemirski dizajn, što ga čini savršenim smještajem za ljubitelje svemira. Za vrijeme svog boravka možete odabrati između dva restorana s imenima dvaju elemenata zastupljenih u svemiru - u restoranima Kisik i Vodik (Oxygen i Hydrogen) poslužuje se sve od zdrave hrane do moderne kuhinje. Nakon večere možete se zaputiti u bar Orbital, gdje vas čeka svemirska ponuda koktela.

Barcel Sants2

Barceló Sants - Barcelona, Španjolska

Objekt Kameha Grand Zurich, Autograph Collectionodlikuje se nevjerojatnom modernom arhitekturom, s neobaroknim interijerom koji je uredio poznati dizajner Marcel Wanders. U svom je stilu uredio 11 suiteova, a jedan je od njih i “Svemirski Suite”. Tijekom svog boravka možete se opustiti u wellness centru Kameha Spa, u kojem se nalaze bio sauna (s temperaturom od 60°C, odnosno 140°F), parna kupelj i ležaljke na krovnoj terasi.

Kameha Grand Zurich 1

Kameha Grand Zurich, Autograph Collection - Glattbrugg, Švicarska

Pročitano 229 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja