U prodaji je novi album Mariah Carey "Caution"

U prodaji je novi album Mariah Carey "Caution"

Zbivanja Napisao/la  Cobra Srijeda, 21 Studeni 2018 00:00 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 21. studenog 2018.  

U prodaji je novi album Mariah Carey "Caution"

Multiplatinasta i Grammyjem nagrađivana zvijezda Mariah Carey, objavila je dugoiščekivani 15 studijski album “Caution” (Epic Records/Menart). Album otvara pjesma koju prati i spot -  “GTFO”. Inače, sjajnu karijeru ova pjevačica, glumica, producentica, započela je početkom 90-tih godina prošlog stoljeća. Naime, priča kreće albumom jednostavnog naziva: „Mariah Carey“ – 1990. godine. Inače, Mariah Carey je kod nas ipak najviše poznata kao pjevačica, a u njenom repertoaru su pjesme različitih žanrova: gospel, R&B, soul, pop, pa čak i hip hop. Također, poznata je po nevjerojatnim glasovnim sposobnostima, naime, raspon glasa od čak 6 oktava je vjerojatno i najveći mogući raspon ljudskog glasa, a Mariah je ujedno i izvela najviši ton uživo, barem u poznatoj ljudskoj povijesti. No, album „Caution“ je zaista dugoiščekivani, obzirom da je prethodni album izašao još 2010. godine – „Merry Christmas II You“, kojeg bismo svakako preporučili, obzirom na skorašnje blagdane.

 

“Caution” obuhvaća najdinamičnije, različite i odvažne trenutke slavne pjevačice. Različite ere i žanrove objedinila je u pjesmi  “Giving Me Life” [feat. Slick Rick & Blood Orange], a emotivna je uz klavirsku pratnju na pjesmi “Portrait”. Mariah već gotovo tri desetljeća nastavlja stvarati povijest i donosi nam bezvremensku popularnu glazbu na razini koju niti jedna zvijezda nije uspjela ponoviti. Zgodan je i podatak kako je upravo Mariah, najprodavanija ženska glazbenica svih vremena - s 18 Hot 100 #1 hitova i više od 200 milijuna prodanih albuma. Za one koji žele znati malo više, tu je i popis pjesama, a svakako se počastite i nagradite novim albumom Mariah Carey.

Popis pjesama:

1.   GTFO

2.   With you

3.   Caution

4.   A No No

5.   The Distance ft. Ty Dolla $ign

6.   Giving Me Life ft. Slick Rick & Blood Orange

7.   One Mo' Gen

8.   8th Grade

9.   Stay Long Love You ft. Gunna

10.  Portrait

mariah fotka

Pročitano 1770 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 21 Studeni 2018 02:42

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja