Matteo Cetinski snimio spot u pustinji Black Rock Desert Foto: Paolo Gentilini

Matteo Cetinski snimio spot u pustinji Black Rock Desert

Sport i zabava Napisao/la  Cobra Utorak, 20 Studeni 2018 00:00 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 20. studenog 2018.  

Matteo Cetinski snimio spot u pustinji Black Rock Desert

Nevjerojatno dobre reakcije publike i medija na vijest o povratku na glazbenu scenu Mattea Cetinskog, glavni su pokretač ovog svestranog kreativca da nastavi tamo gdje je stao prije 20 godina. „Pjesma 'Stopimo boje' je nastajala dosta dugo radi toga što sam je razvijao u etapama. Počeli smo još zimus. Prvo sam dugo slušao demo verziju i razmišljao želim li uopće ići dalje s njom. Onda sam si rekao, ok zašto ne snimiti pa vidjeti kako ce zvučati. Bilo mi je važno da što manje ljudi zna za to jer sam želio imati potpunu slobodu odustati od svega ako u nekom trenutku ne budem zadovoljan.“ – rekao je Matteo.

 

„Ono što mene u četrdesetima dosta opterećuje je prolaznost vremena. Kad dođeš u ovu fazu života, osvijestiš da je život linearan i da nema natrag. Počneš analizirati što si napravio i ozbiljnije razmišljati o tome sto slijedi. U tekstu sam napisao ‘Život ne ide u krug, tjera dalje…ne staje’. Mislim da je to čisti odraz mojih razmišljanja u ovoj fazi života. Također, taj osjećaj je možda moj najveći pokretač i razlog zbog čega radim toliko različitih stvari. Jednostavno želim vidjeti i iskusiti što više dok još nije kasno. To me konstantno gura naprijed.“ – rekao je Matteo.

Mattea Cetinskog pratite na njegovom Instagramu

Njegovu novu pjesmu poslušajte i na Deezeru: https://www.deezer.com/en/album/76800332

matteo cetinski 15bf292ae53590

Foto: Paolo Gentilini

Pročitano 1912 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Studeni 2018 15:57

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja