Vodeći svjetski proizvođač rasvjete nastavlja svoje poslovanje pod novim brendom čime započinju novi ciklus u razvoju svjetlosnih rješenja

Vodeći svjetski proizvođač rasvjete nastavlja svoje poslovanje pod novim brendom čime započinju novi ciklus u razvoju svjetlosnih rješenja

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 28. veljače 2019.  

Philipsova svjetlosna rješenja promijenila ime u Signify

Vodeći svjetski proizvođač rasvjete nastavlja svoje poslovanje pod novim brendom čime započinju novi ciklus u razvoju svjetlosnih rješenja

Svjetski lider u području rasvjete izdvojio je svoja inteligentna svjetlosna rješenja pod novim imenom Signify, postavši time zasebna kompanija izlistana na burzi. S početkom ove godine, sve Philipsove podružnice u svijetu nastupaju s imenom Signify, čime je započela nova poslovna strategija razvoja pametnih svjetlosnih rješenja.

Predstavljanje novog brenda održano je na multimedijalnom događaju 28. veljače, u zagrebačkom kinu Europa, gdje je kroz priču o svjetlosti prikazano kako je kompanija u gotovo 130 godina dugoj povijesti, preko niza inovacija – od proizvodnje prve žarulje sa žarnom niti do razvoja komunikacije putem svjetla, izrasla u najveće ime na tržištu rasvjete.

signify001 280219

„Danas više ne kupujemo samo rasvjetna tijela, nego svjetlosna rješenja koja nam život čine ugodnijim, praktičnijim i sigurnijim. Svjetlo je postalo inteligentan jezik koji nam omogućuje prijenos poruka i prikupljanje podataka, njime upravljamo bez prekidača i žice,i to u mnogočemu nadilazi proizvodnju žarulja i svjetiljki. Naši proizvodi i dalje ostaju Philips, no pametna rješenja kojima ih povezujemo i nadograđujemo odlučili smo izdvojiti i objediniti pod novim imenom Signify“, pojašnjava regionalna direktorica za Signify Martina Šimić Baranović.

signify002 280219

Svoje platformeSignify danas nudi za svaku tržišnu nišu gdje kontinuirano ulaže u inovacije potvrđujući to s više od 15.000 registriranih patenata. Umrežavanje pametnih svjetlosnih rješenja gradovima omogućuje veću sigurnost, učinkovitost i energetsku održivost, inteligentna rješenja u industriji povećavaju produktivnost i sigurnost radnika istovremeno smanjujući troškove, dok takvi sustavi u trgovinama olakšavaju snalaženje kupaca među policama putem njihovih pametnih telefona. Signifyjeva rješenja za osvjetljavanje domova s paletom od 16 milijuna boja njihov su najprodavaniji proizvod koji se može sinkronizirati s glazbom, igrama i filmovima.

signify003 280219

 

Uz brojne svjetske znamenitosti koje obasjava Signifyjeva inovativna rasvjeta, poput piramida u Gizi, atenske akropole, Eiffelovog tornja i Buckinghamske palače, njihova rješenja implementirana su i na prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj kao što je Hendrixov most u Zagrebu te dizalice dvaju hrvatskih brodogradilišta u Puli i Rijeci koje su pretvorene u „svjetleće divove“.

signify007 280219

Pročitano 744 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja