MWC 2019. Barcelona - novi NOA pametni telefoni i tableti te NOA Vision televizori

MWC 2019. Barcelona - novi NOA pametni telefoni i tableti te NOA Vision televizori

Vijesti Napisao/la  Cobra Nedjelja, 03 Ožujak 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Barcelona, 27. veljače 2019.  

MWC 2019. Barcelona - novi NOA pametni telefoni i tableti te NOA Vision televizori

Treću godinu za redom na najvećem svjetskom sajmu mobilnih tehnologija u Barceloni, predstavljeni su novi NOA pametni telefoni i tableti te NOA Vision televizori. Službeno predstavljanje održano je drugog dana sajma u utorak, 26. veljače. Poseban gost na NOA štandu bio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Događaj je privukao oko 100 novinara, distributera, operatera i poslovnih partnera iz cijeloga svijeta.

NOA pametni telefoni i tableti, te NOA Vision televizori izloženi su u dvorani broj 6, na impresivnom štandu veličine 140 m2. Za ovu godinu NOA je predstavila svoje nove pametne telefone iz F serije: NOA F20 Pro, NOA F10 Pro, NOA F5 i NOA F3.

MWC19 NOA sluzbena prezentacija 7
Svi novi modeli imaju implementiranu AI tehnologiju koja obogaćuje funkcionalnosti kamere koja u AI modu ima deset različitih načina snimanja: Portrait, Urban, Night, Gourmet, Blue Sky, Sunset, Landscape, Backlight, Beach i Plant.

MWC19 NOA sluzbena prezentacija 9
Prezentaciju NOA branda i novih uređaja održali su Mario Pintar, voditelj marketinga i Vedran Horvat, NOA brand manager. Prisutnima je predstavljena vizija NOA robne marke koja obuhvaća široku paletu proizvoda: NOA Element pametne telefone, CORE liniju mobitela, NOA Rugged uređaje, NOA tablete, NOA Vision LED Smart televizore i NOAline dodatnu opremu za mobitele.

MWC19 NOA sluzbena prezentacija 10 1
Objašnjena je vizija i ciljevi koji NOA pametne uređaje žele pozicionirati u "affordable premium" segmentu. Predstavljeno je NOA Premium Care jamstvo koje NOA Element pametne telefone izdvaja od konkurencije budući da korisnicima osigurava uređaj od svih nepredviđenih šteta nastalih nepažnjom korisnika unutar prvih 12 mjeseci.


MWC19 NOA sluzbena prezentacija 11
Predstavljeni su novi pametni telefoni iz serije F među kojima su najveću pažnju privukli modeli F20 Pro i F10 Pro, te novi NOA Vision 4K Smart TV koji se temelji na modularnom sustavu softvera i hardvera.

MWC19 NOA sluzbena prezentacija 14
Nakon službene prezentacije, izbornik Zlatko Dalić prisutnima je podijelimo NOA poklon pakete te je mnoštvo zainteresiranih doslovno čekalo u redu na autogram i fotografiranje s izbornikom. Izbornikova motiviranost i ustrajnost u vodstvu hrvatske reprezentacije je inspirirala NOA tim u izgradnji NOA branda kao lidera u "affordable premium" segmentu.

MWC19 NOA sluzbena prezentacija 12

 MWC19 NOA sluzbena prezentacija 19

Pročitano 453 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja