LG-eva superiorna rješenja za informacijske displeje na sajmu ISE 2019

LG-eva superiorna rješenja za informacijske displeje na sajmu ISE 2019

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 06 Veljača 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb/Amsterdam, 06. veljače 2019.  

LG-eva superiorna rješenja za informacijske displeje na sajmu ISE 2019

S nizom inovativnih OLED i LED rješenja LG-eva B2B tehnologija u centru pažnje

LG Electronics (LG) izlaže svoju naprednu tehnologiju informacijskih displeja na sajmu Integrated Systems Europe (ISE) 2019 koji se održava u Amsterdamu od 5. do 8. veljače. Zahvaljujući proizvodima za označavanje temeljenim na prozirnim OLED-ima, ali i onim koje koriste LED tehnologiju, LG može pretvoriti svaki prostor u zadivljujuće i funkcionalno digitalno okruženje te pružiti rješenja za poslovanje prilagođena potrebama korisnika. Po prvi put na europskom tlu posjetitelje na ulazu u LG-ev izložbeni prostor dočekuje LG OLED Falls, ogroman displej napravljen od 88 fleksibilnih Open Frame OLED jedinica koje se mogu svinuti do 1.000R, odnosno omotati oko bilo koje površine. Na njemu se prikazuju demonstracijski videozapisi šume, ledenjaka, slapa te snježne mećave nudeći jedinstveno iskustvo čuda prirode.

Tu je i vrhunski proizvod za označavanje koji izgleda kao da je izašao iz znanstveno-fantastičnog filma – Transparent OLED Signage. Ovaj displej namijenjen je maloprodaji ili umjetničkim galerijama jer se proizvodi ispred njega mogu jasno vidjeti zahvaljujući površini koja je 38% prozirna, dok se istovremeno na displeju mogu prikazivati slike ili videozapisi o tom istom proizvodu. Predstavlja i odličnu pomoć u prodajnim prostorima u kojima je česta interakcija kupca s proizvodom, primjerice u autosalonima.

LG Color Transparent LED Film

Kod LG-eve LAPE serije LED displeja modul za napajanje odvojen je od zaslona što rezultira iznimno tankim profilom za jednostavniju instalaciju. Manji, lagani LDM (LED Display Module) omogućava lakšu montažu ili vješanje s podrškom za konkavno ili konveksno savijanje do 1.000R. Uz zbijeni razmak piksela od 1,5 do 2,5 mm i svjetlinu do 1000 nita, LG-eva serija LAPE donosi živopisni i kvalitetni prikaz slike u bilo kojem zatvorenom prostoru, od trgovačkih centara do konferencijskih dvorana. LED zaslon za sastanke veličine 130 inča iz serije LAA s ultra tankim okvirima te razmakom piksela od 1,5 mm dizajniran je za srednje i velike konferencijske prostorije. Ugrađeni audio sustav omogućava korisnicima da komuniciraju, a da im pritom nisu potrebni vanjski zvučnici.

LG Fine Pitch LAPE

LG-ev Color Transparent LED Film je rješenje velikih dimenzija koje se može primijeniti na staklenu površinu bilo koje veličine te ju „čarobno“ pretvoriti u površinu za digitalno označavanje. Uz maksimalnu prozirnost od 73 posto, staklo zadržava svoja izvorna svojstva, dok je premaz neprimjetan kada se ne koristi. Sam premaz je samoljepljiv i može se lako ukloniti bez ljepljivih ostataka. Pružajući širok raspon boja na 24-milimetarskom razmaku te istodobno zadržavajući visoku prozirnost, ovo jedinstveno rješenje pogodno je za prikazivanje baš svega – od logotipa branda do videa s živim bojama.

LG Transparent OLED Signage 01

Na sajmu ISE 2019, LG također izlaže revolucionarni video zid Even Bezel s okvirima od samo 0,44 mm. Uz to, pruža živopisan i dinamičan prikaz slike s potpuno usklađenim bojama, zahvaljujući čemu nema izobličenja pri gledanju iz širokih kuteva. LG-ev operacijski sustav webOS 3.0 izuzetno pojednostavljuje održavanje i stvaranje sadržaja. Ovo rješenje idealno je za kontrolne sobe i prostore koji zahtijevaju postavke prikaza na više zaslona, kao što su trgovački centri i predavaonice. LG-eva nova 86-inčna 4K interaktivna digitalna ploča s aktivnom olovkom dolazi uz IPS In-cell Touch tehnologiju, 29-milimetarskim elegantnim okvirom, što rezultira dizajnom bez razmaka između LCD zaslona i zaštitnog stakla. Ova kombinacija pruža brže vrijeme odziva za realistično iskustvo pisanja koje je savršeno za sveučilišne predavaonice i korporativne dvorane za konferencije.

LG Transparent OLED Signage 03

Također, na sajmu ISE će biti izloženi LG-evi proizvodi za vanjsko označavanje s IP certifikatom. Model 55XE4F je otporan na vodu i prašinu te je otprilike 64 posto lakši i 37 posto tanji od prethodnog 55-inčnog modela. To omogućava instalaciju displeja na gotovo bilo kojem mjestu - na zid, strop ili na postolje. Također, kaljeno prednje staklo ima neprobojni sloj kako bi se spriječile ozbiljne ozljede - čak i pri jakom udarcu. „Nova generacija tehnologija za označavanja koje izlažemo na ovogodišnjem sajmu ISE su bez sumnje neke od najnaprednijih inovacija u današnjoj industriji danas“, rekao je Lee Choong-hwoan, voditelj poslovne divizije za informacijske displeje u kompaniji LG Electronics Business Solutions Company. „Jedinstvena tehnologija u LG-evim OLED i LED proizvodima za označavanje omogućavaju nam pružanje vrhunskih rješenja za korisnike u različitim industrijama.“

LG-eva vodeća poslovna rješenja izložena su od 5. do 8. veljače u RAI izložbenom i kongresnom centru u Amsterdamu (dvorana 12, štand 12-K90).

Pročitano 650 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja