Poslovna inteligencija prvi RUN Friendly poslodavac u svijetu!

Poslovna inteligencija prvi RUN Friendly poslodavac u svijetu!

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 06 Veljača 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zagreb, 06. veljače 2019.  

Poslovna inteligencija prvi RUN Friendly poslodavac u svijetu!

Mnogima je poznato kako IT tvrtke poklanjaju i više nego puno pozornosti zadovoljstvu svojih djelatnika. Jedan od ponajboljih primjera u Hrvatskoj je svakako tvrtka Poslovna inteligencija. Ovog puta smo iz pouzdanih izvora saznali kako je Run Croatia i službeno otvorila još jedno poglavlje u svom portfelju i to za Run Friendly poslodavca. Prvi takav certifikat u Hrvatskoj i svijetu dodijeljen je hrvatskoj IT tvrtki - Poslovnoj inteligenciji. Iza naziva Run Croatia nalaze se Sven Veronek, te uspješni bratsko - sestrinski dvojac Berislav Sokač i Iva Hafner, koji su priču o promoviranju sporta, zdravog načina života i kulturi trčanja 2015. godine pretočili u brend Run Croatia. Run Croatia uspješno okuplja hotelske lance, klinike i obrazovne institucije, a nedavno je prvi certifikat za Run Friendly poslodavca u svijetu uručen hrvatskoj IT tvrtki – Poslovna inteligencija. Riječ je o projektu s internacionalnim karakterom koji je prvenstveno fokusiran na promicanje Hrvatske i turizma u svijetu, kao i sporta i zdravog načina života.

Poslovna inteligencija pridružila se odabranoj skupini ambasadora trčanja što nije iznenađenje, jer nakon više uspješnih nastupa na trkačkim natjecanjima, nametnula se kao očit izbor za prvog Run Friendly poslodavca. Osim toga kroz svoje HR programe i politike aktivno promiče balans privatnog i poslovnog života zaposlenika, posebnu pažnju posvećujući zdravoj prehrani, sportu i smanjenju stresa na radnom mjestu.

pi means business

'Čestitamo Poslovnoj Inteligenciji na ovom certifikatu, jer ovime ističu da njihova poslovna strategija prati svjetske trendove, da brinu o zdravlju svojih zaposlenika, da potiču ljubav prema aktivnom životu svojih zaposlenika i da žele privući nove, mlade i aktivne ljude koji su spremni pomicati svoje, ali i granice djelovanja Poslovne Inteligencije', napomenuo je Berislav Sokač, koji je strastveni trkač iza kojeg stoje impresivni trkački rezultati. Uspješno je istrčao svih šest velikih maratona te je tada bio jedini Hrvat i 13 čovjek na svijetu koji je u tome uspio. Svoj entuzijazam prema trčanju usmjerio je na promicanje pozitivnih učinaka trčanja i promociju Hrvatske kao turističke destinacije kroz tvrtku Run Croatia.

Slika 2 Trkaki tim Poslovne inteligencije na B2B Run u

Da je za uspješnu certifikaciju potrebno puno više od sudjelovanja na utrkama svjedoči i činjenica da postoje niz kriterija koje tvrtke moraju ispuniti kako bi nosile titulu Run Friendly poslodavca. Briga za zdravlje, aktivno bavljenje sportskim aktivnostima, pravilna prehrana i smanjenje stresa na radnom mjestu samo su neke od aktivnih politika koje Poslovna inteligencija provodi, a od sada će unutar Run Friendly mreže zaposlenicima biti dostupne i razne pogodnosti kao što su popusti za hotelska noćenja, utrke i zdravu prehranu.

Slika 3 Dodjela Run Friendly certifikata

Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije, razumije koliko je bitno baviti se sportom, dugi niz godina se rekreativno bavi biciklizmom, trčanjem i duatlonom. Dražen je istaknuo kako Poslovna inteligencija potiče zaposlenike na svim poljima pa tako i u njihovim sportskim uspjesima, a zasluženi certifikat dokazuje kako su i zaposlenici prepoznali benefite sudjelovanja u sportskim aktivnostima koje im tvrtka omogućuje.

Konceptom Run Friendly poslodavaca polako se zaokružuje priča bolje turističke ponude i kvalitetnijih gostiju, promoviranje sporta u svim aspektima života, a Run Friendly hoteli, agencije i poslodavci mogu dati svoj doprinos kao ambasadori hrvatskog turizma s jasnim strateškim planom.Run Croatia narastao je na veliki projekt – platformu za razvoj i promociju Hrvatske kroz koncept trčanja ili Run friendly destinacije.

Run Friendly logo

Pročitano 506 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja