Sony Europe imenuje novog predsjednika tvrtke

Sony Europe imenuje novog predsjednika tvrtke

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 08 Siječanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 08. siječnja 2019.  

Sony Europe imenuje novog predsjednika tvrtke

Aktualni predsjednik tvrtke Sony Europe Limited, g. Shigeru Kumekawa, vraća se u Tokio nakon što je imenovan na poziciju izvršnog direktora i predsjednika Sony Marketing Inc., počevši od 1. travnja 2019. godine. Gospodin Hideyuki Furumi, Aktualni izvršni potpredsjednik i rukovoditelj marketinga prodaje u tvrtki Sony Mobile Communications Inc., zamijenit će g. Kumekawu na mjestu predsjednika tvrtke Sony Europe.

 

Sony Shigeru Kumekawa

Gospodin Kumekawa je igrao ključnu ulogu u realizaciji stabilnog rasta tvrtke Sony Europe od 2016. godine, kada je preuzeo rukovođenje poslovanjem u području elektronike u 40 zemalja Europe, neprekidno unaprjeđujući način rada. Prethodno je iz Moskve vodio poslove u Rusiji i na tržištima ZND, a neposredno prije toga je radio na tržištima u Maleziji, Nizozemskoj i zemljama Perzijskog zaljeva. Pored toga, u prethodnom periodu je proveo ukupno osam godina na rukovodećoj poziciji u marketingu audio i video proizvoda široke potrošnje (CAV) u tvrtki Sony Marketing Japan.

Sony Hideyuki Furumi

 

Gospodin Furumi nalazi se na čelu globalne prodaje i marketinga u području mobilne tehnologije od 2016. godine i tijekom tog perioda je izgradio ključne odnose s najvažnijim poslovnim partnerima širom svijeta na bazi postojećih i budućih poslovnih mogućnosti. Prije toga, nalazio se na čelu globalne UX/proizvodne strategije za sve kategorije proizvoda, marketinga za VAIO PC poslovanje u SAD i poslovanja s televizorima u Europi, kao i marketinga za CAV proizvode na Tajlandu i u Singapuru.

Gospodin Masaru Tamagawa, direktor za globalnu prodaju i marketing i predsjednik tvrtke Sony Marketing Inc., rekao je danas: „Europa je jedno od najvažnijih tržišta tvrtke Sony i najveće tržište našeg brendiranog hardvera. Zahvaljujući jedinstvenom i raznolikom stručnom znanju g. Furumija, Sony će dodatno unaprijediti poziciju svog brenda i time osigurati rast u budućnosti.” Dodao je: „Pored toga, siguran sam da će izuzetan spoj iskustva i vodstva gospodina Kumekawe na domaćim i inozemnim tržištima dovesti do unapređenja poslovanja u Japanu putem promjene načina na koji komuniciramo sa svojim klijentima kako preko interneta, tako i u prodavaonicama”.

Gospodin Kumekawa je rekao: „Radujem se povratku u domovinu i na matično tržište tvrtke Sony kako bih se približio korisnicima i stvaraocima i privukao ih da postanu ljubitelji Sony proizvoda".

Gospodin Furumi je rekao: „Veliko mi je zadovoljstvo što ću imati priliku ponovno raditi u Velikoj Britaniji i Europi, posebno u trenutku kada se pojavljuju različite tehnologije kao što su umjetna inteligencija i 5G, a Sony je u stanju pružiti korisnicima još bogatiji doživljaj putem svog širokog asortimana proizvoda."

Pročitano 294 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja