Ažuriranje fotoaparata punog kadra bez zrcala LUMIX S

Ažuriranje fotoaparata punog kadra bez zrcala LUMIX S

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 08 Siječanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Las Vegas, 07. siječnja 2019.  

Ažuriranje fotoaparata punog kadra bez zrcala

LUMIX S

  • Na sajmu CES 2019 najavljene dvije uzbudljive nove funkcije
  • Način rada HLG Photo omogućuje širi dinamički raspon
  • Način rada visoke razlučivosti stvara iznimne i profinjene detalje

Nakon najave na sajmu Photokina 2018, Panasonic na CES-u 2019 predstavlja dvije dodatne važne značajke novog fotoaparata punog kadra bez zrcala LUMIX S. Fotoaparati i objektivi punog kadra bez zrcala LUMIX S bit će dostupni krajem ožujka 2019.

Posve nov stil fotografskog izražavanja

Nov način rada HLG Photo fotoaparata LUMIX S omogućuje snimanje fotografija šireg dinamičkog raspona, što pak nudi bogatije i preciznije izražavanje boja vrlo blisko slikovnom pamćenju jer se na jednoj slici reproduciraju blistavo svjetlo i tamne sjene.

Fotografije snimljene načinom HLG Photo pohranjuju se u HSP datoteku i uz povezivanje putem HDMI kabela omogućuju reprodukciju živih slika na najnovijem Panasonicovom 4K televizoru koji podržava HLG ili drugim uređajima koji podržavaju HLG. Ta će funkcionalnost biti savršena fotografima koji žele ostaviti sjajan dojam svojim fotoprezentacijama na televizorima s podrškom za HLG.

Lumix 2

Izvanredni detalji uz osjećaj realističnosti

Način visoke razlučivosti savršen je za snimanje prirodnih pejsaža ili profinjenih umjetničkih predmeta uz visoku razinu detalja. Uz pomoć mehanizma stabilizacije slike Body I.S. automatski se snima osam slijednih slika dok se istovremeno pomiče senzor. Potom novi modul Venus, koji krasi vrlo brza obrada signala, tih osam slika spaja u jednu, a krajnji je rezultat vjerna reprodukcija preciznih detalja koja se na kraju sprema kao prekrasna i krajnje realistična slika.

Kad se radi o situacijama u kojima se u kadru nalaze pokretni objekti, na raspolaganju su dodatne mogućnosti za smanjenje zamućenosti, pa fotografi mogu koristiti taj način rada baš kao da snimaju normalnim načinom.

Pročitano 435 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja