Krešimir Bago - Toyota Krešimir Bago - Toyota Foto: Božidar Žitnik

Predstavljanje - Toyota Professional – program Toyote za gospodarska vozila

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 20 Ožujak 2024 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
19. ožujka, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Toyota Professional – program Toyote za gospodarska vozila 

Na konferenciji za medije, održanoj u Zagrebu 18. ožujka, Toyota je predstavila Professional program, smjer Toyota poslovanja koji prve velike rezultate očekuje već ove i sljedeće godine.


Program Toyota Professional pokrenut je 2019. godine kako bi donio poseban fokus i posvećenost Toyotinoj prisutnosti u segmentu gospodarskih vozila tijekom cijelog korisničkog iskustva, od jednostavne kupnje do pouzdane kvalitete i besprijekorne skrbi za kupce nakon prodaje.

Toyota - gospodarska vozilaIzvor: Toyota 

Modeli PROACE i PROACE CITY, kao i njihove varijante za prijevoz putnika VERSO, predstavljaju učinkovita i iznimno sposobna gospodarska vozila, posebno dizajnirana za osiguranje maksimalne korisne nosivosti i jednostavnu upotrebu. Ponuda Toyote Professional sada uključuje i elektrificirane opcije na svim modelima. To naglašava Toyotinu predanost pružanju svim kupcima niza pristupačnih i praktičnih rješenja za sve njihove potrebe, a istovremeno ubrzava tempo smanjenja CO2 emisija, bilo u njihovim privatnim ili poslovnim životima, i doprinos mobilnosti s nultom emisijom u budućnosti.

Krešimir Bago - ToyotaFoto: Božidar Žitnik

Krajem godine će PROACE modeli dobiti posljednju kariku u lancu gospodarskih vozila, model PROACE MAX, najveće vozilo iz asortimana Toyota Professional. Dostupan u šest konfiguracija, dvije verzije međuosovinskog razmaka, tri različite duljine i tri različite visine za više opcija nosivosti. Ovo jedinstveno vozilo, nastalo u suradnji sa tvrtkom Stellantis zasigurno će ispuniti čitav niz potreba korisnika na hrvatskom tržištu.

Toyota - konferencija za medijeFoto: Božidar Žitnik

Uz vrijednu obitelj PROACE, kultni Hilux neuništiva je prisutnost u Toyotinoj ponudi, sa svojim legendarnim čvrstim izgledom i kvalitetom, izdržljivošću i pouzdanošću. Ovaj pickup pravi je odabir za potrebe vuče, prenošenje tereta ili vožnju po zabačenim stazama. Opremljena naprednim sigurnosnim tehnologijama i sustavima za pomoć pri vožnji, ova vozila omogućuju ugodno obavljanje posla i visoke razine sigurnosti. 

Osim portfelja proizvoda koji nudi čak šest opcija tovarnog prostora koji može ispuniti sve potrebe, Toyota stavlja fokus na iskustvo za kupce sveobuhvatnim paketom usluga. Svoj najveći fokus stavlja na novi RTL koncept temeljen na čvrstima standarima već poznate Toyotine kvalitete uz edukaciju i certificiranje profesionalnog osoblja.

Toyota - konferencija za medijeFoto: Božidar Žitnik

Jamstveni program Toyota Relax pruža bezbrižnost svim tvrtkama. Nakon isteka tvorničkog jamstva nudimo mogućnost uključivanja u Toyota Relax program. Toyota Relax aktivira se redovitim održavanjem u skladu s uvjetima, a pokriće programom traje jedan servisni interval - do 12 mjeseci ili 15.000 km (što prije nastupi). Može se obnoviti do najviše 10 godina starosti vozila ili 200.000 km (što prije nastupi).
 

Toyotina služba za pomoć na cesti svojim kupcima stoji na raspolaganju svakoga dana od 0/24, u zemlji i u inozemstvu. Usluga pokriva pomoć za uklanjanje kvara, vuču vozila i uslugu smještaja ako je potrebna.

Toyota osiguranje nudi osiguranje za motorna vozila s posebnim pokrićem i posebno prilagođeno potrebama stranaka. Toyota pruža rješenja osiguranja po mjeri, kvalitetne popravke i profesionalno rukovanje. To znači da se, u slučaju imobilizacije vozila, stranke mogu osloniti na veliku mrežu Toyotinih stručnjaka, koji pružaju visoko kvalitetne i profesionalne usluge popravka vozila.

Toyota - konferencija za medijeFoto: Božidar Žitnik 

Toyota Professional svojim strankama nudi široke paleta proizvoda i usluga kako bi maksimalno olakšala obavljanje djelatnosti i poslovanje. Za više informacija o uslugama Toyota Professional programa možete kontaktirati najbližeg Toyota partnera.

Pročitano 356 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja