Još veći, bolji i izdašniji bonbon paketi uz iste cijene

Još veći, bolji i izdašniji bonbon paketi uz iste cijene

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 03 Svibanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

03. svibnja, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

 

Još veći, bolji i izdašniji bonbon paketi uz iste cijene 

bonbon, od počeka svibnja ima novu ponudu još većih, boljih paketa, dok su cijene ostale iste. Nove pakete odlikuje jednostavnost, više vrijednosti za novac, kao i niz prednosti, a budući da je ljudski uspoređivati svaki korisnik može lako pronaći najbolju mobilnu ponudu za sebe. Osim svega navedenog, u ponudi se nalaze i dva nova paketa interneta posebno namijenjena korisnicima koji vole puno surfati i trebaju više gigabajta na raspolaganju.


Korisnici na bonovima i pretplati tako mogu izabrati između Malog (300 minuta za 20 kuna), Srednjeg (600 minuta za 35 kuna), te Velikog paketa razgovora (čak 2.400 minuta za 50 kuna), a kada je riječ o internetu tu su Najmanji (300MB za 10 kuna), Srednji (4GB za 40 kuna), Veliki (6GB za 50 kuna) i Jako veliki paket (9GB za 70 kuna). Novost je i novi Jako jako veliki paket interneta (12GB za samo 90 kuna) posebno namijenjen onima koji baš vole jako puno surfati.

U novoj bonbon ponudi nalaze se i opcije za zabavu poput HBO GO za 40 kuna, zatim Deezera za 35 kuna, kao i mali paket SMS-a (300 SMS za 20 kuna). bonbon korisnici mogu izabrati i između tzv. gotovih kombinacija, odnosno Velike kombinacije (2.400 minuta, 300 SMS, 6GB za 95 kuna) i Jako velike kombinacije (2.400 minuta, 300 SMS, 12GB za 110 kuna).

 BonBon - Ljudski je uspoređivati

Korisnici bonbon pretplate će, uz gore navedene pakete, moći dodatno odabrati i paket Super velikog interneta (20GB za 100 kuna), kao i Jako jako veliku kombinaciju (2.400 minuta, 300 SMS, 40GB za 140 kuna). Također, u Jako velikoj kombinaciji za pretplatnike nalazi se čak 20 GB, što znači da u njoj pretplatnici dobivaju 20 GB, 2400 minuta i 300 SMS poruka za samo 110 kuna. Podsjećamo, bonbon pretplata je bez ugovorne obaveze.

„bonbon je kao brend poznat po svojem jednostavnom i iskrenom pristupu, a upravo to odlikuje i našu novu ponudu. Pomno smo slušali što naši korisnici trebaju i traže i prema njihovim željama skrojili smo ovu ponudu . Pritom smo uz razne novosti vratili 'stare' nazive paketa koji svojim nazivima odlično odražavaju ono što nudimo – bolje pakete s više pogodnosti za istu cijenu“, poručio je Diego Perez Tenessa de Block, direktor odjela za mobilnu ponudu.

Uz novi vizualni identitet i kampanju „Ljudski je uspoređivati“, bonbon je redizajnirao svoju aplikaciju i web stranice: https://www.bonbon.hr/.


Pročitano 99 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja