Virtualni dan karijera – četvrtak, 11. 2. 2021. u 17:30!

Virtualni dan karijera – četvrtak, 11. 2. 2021. u 17:30!

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 02 Veljača 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

02. veljače, 2021. | Zagreb 

Uredio: Božidar Žitnik 

Virtualni dan karijera – četvrtak, 11. 2. 2021. u 17:30! 

Svakako nas veseli kako se Visoko učilište Algebra može pohvaliti da su danas najkvalitetniji stručni studij! Preddiplomski i diplomski studij! Studenti Visokog učilišta Algebra većinom postaju dio velikih kompanija još za vrijeme studija. Partneri poslodavci Visokog učilišta i na dnevnoj bazi „traže“ nove zaposlenike.


Ono što vas zanima su svakako traženi profili ljudi, s kojom razinom obrazovanja, s kojim vještinama te što nude. Sve to, pa i više, možete saznati prijavom na Virtualni dan karijera, u četvrtak, 11. 2. 2021. u 17:30.  

Partneri Visokog učilišta Algebra iz Infobipa, Ericsson Nikole Tesle i mnogih drugih reći će vam zašto trebate nastaviti svoje obrazovanje na diplomskoj razini Visokog učilišta Algebra. Osim toga, tu su i benefiti nastavka obrazovanja u osobnoj karijeri. Nastava počinje 2. 3. 2021. 

Prijavite se za virtualni dan!!!

Pročitano 135 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja