Samsung Galaxy S20 FE – novi pametni telefon s omiljenim značajkama korisnika po pristupačnoj cijeni

Samsung Galaxy S20 FE – novi pametni telefon s omiljenim značajkama korisnika po pristupačnoj cijeni

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 21 Listopad 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

12. listopada, 2020.|Zagreb

Samsung Galaxy S20 FE – novi pametni telefon s omiljenim značajkama korisnika po pristupačnoj cijeni 

Trostruka pro-grade kamera, nove živopisne boje i premium inovacije 

Krajem prošlog mjeseca Samsung Electronics je predstavio najnovijeg člana Galaxy S20 serije. Kao ljubitelje Samsung pametnih telefona jako nas upravo veseli Galaxy S20 FE. Ukoliko se pitate što znači kratica FE, odgovor je jednostavan i logičan. Naime, Galaxy S20 Fan Edition je istovremeno, i zabavan, i premium, i pristupačan cijenom. Tu su sve glavne karakteristike „starije braće“.


Znači, uređaj je izuzetno fluidan, što znači skrolanje zaslonom bez ikakvih zastajkivanja, a tu je i već poznata super brza povezivost, kamera koja dolazi s umjetnom inteligencijom i napredni hardvare. Uostalom, već smo i navikli da nas Samsung mazi mogućnostima i dizajnom svojih uređaja. Ono čime se Samsung ponosi je i osluškivanje povratnih informacija korisnika, tako da je i Galaxy S20 FE zapravo svojevrsni plod komunikacije s korisnicima. Još bolja informacija je i da se uređaj nalazi od početka listopada, točnije, od 2. listopada u ponudi hrvatskih specijaliziranih prodajnih mjesta uz zaista pristupačnu cijenu od 4.999 kuna. 

Fotografija prije svega 


Fotografija i izrada video zapisa danas predstavljaju uobičajeni izričaj mlade i propulzivne generacije, koja je istovremeno u ovom segmentu i prilično zahtjevna. Stoga nas ne čudi da Galaxy S20 FE posjeduje sustav kamera profesionalne kvalitete, a prednja dolazi s 32MP i tetra-binning tehnologijom.


Mnogima stran i pomalo neobičan izraz označava tehnologiju koja korisnicima omogućuje trenutno snimanje i objavu važnih fotografija. Karakteristike kamere koje su korisnicima neobično važne uključuju živopisne i oštre fotografije i u lošijim svjetlosnim uvjetima, i to samo dodirom zaslona. Ovdje pomaže i ugrađena umjetna inteligencija koja će u mraku stabilizirati pokretni kadar, a tu je i 30X Space Galaxy Zoom. Definitivno, neće vam promaknuti niti jedan važan detalj kojeg želite zabilježiti. Još bolja stvar je i da je dijeljenje fotografija i videozapisa izuzetno jednostavno, no, čak i to nije još sve, jer u stvarnom vremenu možete i uređivati multimediju u stvarnom vremenu. Naši korisnici mogu i izborom boje uređaja istaknuti svoju osobnost, birajući između nebesko crvene, nebesko narančaste, nebesko ljubičaste, nebesko zelene, nebesko plave i nebesko bijele.


Definitivno odličan Samsung potez kojeg definitivno pozdravlja generacija Z prema kojoj je Galaxy S20 FE i usmjeren. Tu govorimo o mladima koji od najranije mladosti koriste Internet i koji su „srasli“ s novim tehnologijama i društvenim medijima. Zapravo, danas predstavljaju i ekonomski najvažnije korisnike suvremenog društva. Obzirom da se većina korisnika uz sve mogućnosti koje nude uređaji iz Galaxy S20 serije na neki način i emotivno vežu uz njih, Samsung se potrudio kako bi ovaj premium pametni telefon uvijek bio lijep uz teksturirani efekt maglice koji efikasno smanjuje tragove otiska prstiju i mrlja.

 

Ništa bez tehnologije 


Osviješteni korisnici uvijek vode računa o tehnologiji pri odabiru svog pametnog mezimca. Iz tog razloga, Galaxy S20 FE predstavlja savršen izbor. Uz moćan hardver, tu je i 6.5 inčni Infinity-O Super AMOLED zaslon uz osvježenje od 120Hz/sec koji omogućava izuzetno kinematografsko iskustvo u gledanju video zapisa ili igranju videoigara.

 

Dragocjeni benefiti

 

Galaxy S20 FE povezan je s ekosustavom Galaxy proizvoda, npr., Galaxy Buds Live bežičnim slušalicama, ili Galaxy Fit2 pametnim narukvicama. Također, baterija od 4.500 mAH, i super brzo punjenje predstavljaju baš ono što korisnici žele. Uza sve, Galaxy S20 FE je otporan na vodu i prašinu (IP68).Za kraj, no, ne manje važna je i informacija kako korisnike očekuje čak tri generacije nadogradnji Android OS-a, što znači, dugotrajnu sigurnost i aktualnost i kompatibilnost.


  Cijene i dostupnost 

Galaxy S20 FE bit je već dostupan u Hrvatskoj od 2. listopada. Cijene uređaja kreću se od 4.999 do 6.299 HRK, ovisno o odabranom modelu i memoriji. 

  • Galaxy S20 FE u varijanti 6GB RAM i 128GB interne memorije – 4.999 HRK.
  • Galaxy S20 FE 5G u varijanti 6GB RAM i 128GB interne memorije – 5.799 HRK.
  • Galaxy S20 FE u varijanti 8GB RAM i 256GB interne memorije – 5.499 HRK.
  • Galaxy S20 FE 5G u varijanti 8GB RAM i 256GB interne memorije – 6.299 HRK.

Pročitano 817 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja