00 AGENTICA ULOVLJENA… PAMETNIM TELEFONOM

00 AGENTICA ULOVLJENA… PAMETNIM TELEFONOM

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 22 Rujan 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

22. rujna, 2020.|Zagreb

00 AGENTICA ULOVLJENA… PAMETNIM TELEFONOM 

  • Poznati telefon-ograf snimio Lashanu Lynch kao 00 agenticu Nomi na epskom snimanju
  • “Za smrt nema vremena” partnerstvo je dio nove, do sada najveće, marketinške kampanje kompanije HMD Global, doma Nokia telefona
  • Fotografije pokazuju snimateljsku moć uređaja Nokia 8.3 5G kao jedinog uređaja koji ćete ikada trebati
  • Nokia je službeni telefonski partner 25. Bond filma Za smrt nema vremena koji dolazi u kina u studenom 

Britansku glumicu Lashanu Lynch koja glumi 00 agenticu Nomi u Bond filmu Za smrt nema vremena, snimio je social media telefon-ograf Ben Maclean, kao dio najveće marketinške kampanje kompanije HMD Global, doma Nokia telefona. Bena na društvenim mrežama prati preko milijun ljudi i poznat je po svojim fotografijama i trikovima.


Snimanje koje se odvijalo u legendarnim Pinewood Studios sadrži Lashanu Lynch kao novu 00 agenticu Nomi i uređaj Nokia 8.3 u sceni koja je inspirirana Bond filmovima i sadrži epske efekte i 15-metarsku konstrukciju koja Bena drži u zraku kako bi snimio najbolju fotografiju. Nokia 8.3 5G je „jedini uređaj koji će ikad trebati“.  

Ove fotografije prate vijest objavljenu u ožujku da je HMD Global službeni partner 25. James Bond filma Za smrt nema vremena. Film sadrži nekoliko uređaja uključivo Nokia 8.3 5G, zaista globalni 5G pametni telefon spreman za budućnost, koji dolazi sa snažnom PureView četverostrukom kamerom sa ZEISS optikom i ikonu Nokia 3310 koju fanovi obožavaju.  Ovo partnerstvo omogućuje HMD Global da pokaže svoj status globalnog proizvođača Android telefona posvećenog sigurnosti, brzini i inovacijama, prema potrebama najzahtjevnijih korisnika.  

Lashana Lynch, 00 agentica Nomi u filmu Za smrt nema vremena: “Današnjica u kojoj živimo pruža nam najbolji uređaj u vlastitom džepu. Fantastično je što pametni telefoni mogu danas. Uzbuđena sam što mogu predstaviti ovaj novi pametni telefon uz početak prikazivanja filma Za smrt nema vremena u studenom, a Nokia 8.3 5G je dokaz da su Bond uređaji uvijek korak ispred ostalih.“  

Florian Seiche, predsjednik uprave HMD Global koja proizvodi Nokia telefone kaže: “Malo kulturnih fenomena smješta tehnologiju u središte privlačnosti kao što to čini film Za smrt nema vremena. Posvećenost ovog filma inovacijama, u suradnji s fantastičnom tehnologijom ugrađenom u svaki Nokia telefon, čine naš uređaj jedinim koji će itko, čak i 00 agent, ikada trebati, i to čini ovo naše partnerstvo moćnim.“  

“Povjerenje, sigurnost i legendarna kvaliteta osnove su svakog Nokia telefona. Ponosni smo što činimo najnoviju tehnologiju dostupnom svakome i veselimo se što ćemo to naglasiti ovim partnerstvom”.

Pogledajte predstavljanje novog poglavlja Nokia telefona na Nokia Mobile YouTube i Nokia Mobile Facebook Page u 17:00 CET danas, uz mogućnost da osvojite 8.3 5G pametni telefon tako da odgovorite koji način snimanja je najbolji za noćne zadatke.

Pročitano 204 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja