Prestižne poslovne nagrade dodijeljene A1 Hrvatskoj za A1 Internet zaštitu, komunikaciju tijekom COVID-19 pandemije i upravljanje ljudskim resursima

Prestižne poslovne nagrade dodijeljene A1 Hrvatskoj za A1 Internet zaštitu, komunikaciju tijekom COVID-19 pandemije i upravljanje ljudskim resursima

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 15 Rujan 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

15. rujna, 2020.|Zagreb

Prestižne poslovne nagrade dodijeljene A1 Hrvatskoj za A1 Internet zaštitu, komunikaciju tijekom COVID-19 pandemije i upravljanje ljudskim resursima 

Nagrada Stevie® jedna je od najprestižnijih svjetskih poslovnih nagrada, a dodjeljuje se od 2002. godine organizacijama i pojedincima za iznimna postignuća u poslovanju i pozitivan doprinos društvu. 

A1 Hrvatska nagrađena je zlatnim Stevie® priznanjem za projekt predstavljanja aplikacije A1 Internet zaštita, i to u kategoriji Najbolje događanje u području društveno odgovornog poslovanja. Srebrni Stevie® dodijeljen je za internu komunikaciju kompanije tijekom COVID-19 pandemije u posebnoj ovogodišnjoj kategoriji u kojoj se nagrađivao izniman trud kompanija i pojedinaca u internoj i eksternoj komunikaciji u vrijeme pandemije koronavirusom. U spomenutoj kategoriji A1 Hrvatska nagrađena je i brončanom Stevie® nagradom za eksternu komunikaciju.


Osim toga, Stevie je dodijeljen i za najveća postignuća u domeni odgovornog, uzornog i poželjnog poslodavca - Stevie for Great Employers, gdje je također srebrom nagrađena interna komunikacija u vrijeme COVID-19 krize, a brončani Stevie® dodijeljen za projekt digitalnog onboardinga u kategoriji Najinovativnija primjena tehnologije u području upravljanja ljudskim potencijalima.


U segmentu društveno odgovornog poslovanja i interne komunikacije oduvijek smo bili prepoznati kao drugačiji, posebni, inovativni. Nagrade su samo dodatna potvrda, koja nas motivira da u tome ustrajemo, konstantno postavljamo pred sebe nove izazove te dižemo ljestvicu i sebi i na tržištu. Veseli me i to što smo globalno prepoznati kao leader po pitanju korištenja digitalnih tehnologija u upravljanju ljudskim resursima, a naša glavna nagrada će uvijek biti zadovoljstvo zaposlenika i to što smo jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu – izjavio je Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska.  

International Stevie Awards®, poznatiji kao Stevies®, jedna je od najprestižnijih poslovnih nagrada na globalnoj razini. Ove je godine više od 250 profesionalaca iz cijelog svijeta ocjenjivalo 3 800 nominiranih projekata iz raznih industrija iz čak 60 država diljem svijeta. Stevie for Great Employers dodjeljuje se za najveća svjetska priznanja na polju ljudskih resursa te za nove proizvode i usluge kojima se unaprjeđuju radni uvjeti i mjesto rada. Među 700 prijavljenih projekata u 7 kategorija 90 profesionalaca diljem svijeta biralo je najbolje projekte pristigle iz 20tak zemlja diljem svijeta.

 

Zanimljivost je da Stevie® trofeje proizvodi tvrtka R.S. Owens & Co., poznata po tome što radi i kipiće za nagrade poput Oscara i Emmyja. A1 Hrvatska do sada je ukupno osvojila 12 Stevie kipića.

Pročitano 368 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja