Sagena Security day 11 | 23.10. 2019. | Hotel Aristos Zagreb

Sagena Security day 11 | 23.10. 2019. | Hotel Aristos Zagreb

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 17 Listopad 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb 17. listopada, 2019.

Sagena Security day 11 |23.10. 2019. | Hotel Aristos Zagreb

U srijedu 23. listopada 2019. održat će se jedanaesta konferencija Sagena Security Day u Hotel Aristos u Zagrebu. Konferenciju posvećenu IT sigurnosti organiziramo zajedno s našim partnerom tvrtkom McAfee. Ove godine po prvi puta ćemo govoriti o novom rješenju, McAfee MVISION Cloud. MVISION Cloud je sigurnosno rješenje za zaštitu podatka u oblaku (cloud access security broker - CASB). MVISION Cloud je rješenje koje je izvorno izgrađeno u oblaku te štiti podatke tamo gdje se nalaze – u oblaku. Sigurnosni stručnjaci iz McAfeea će nam osim zaštite u oblaku održati prezentaciju o sigurnosnim strategijama protiv nepredvidivih napada.


Pridružit će nam se i stručni savjetnik u Zavodu za sigurnost informacijskih sustava koji će održati predavanje o Zakonu o kibernetičkoj sigurnosti operatera ključnih usluga i davatelja digitalnih usluga (NIS Direktiva EU). Na to će se nadovezati stručnjak iz Jadranskog naftovoda od kojega ćemo čuti kakav je njihov pristup kibernetičkoj sigurnosti, kako pomiriti zahtjeve visoke sigurnosti i slobodnog protoka informacija te zaštititi kritičnu infrastrukturu.

Cilj konferencije je predstaviti najnovije trendove u industriji, te upoznati najnovija rješenja u IT sigurnosti. Real-time obavijesti i novosti možete pratiti preko našeg facebook profila. Više detalja o konferenciji možete naći na našim web stranicama: www.sagena-sd.com

Požurite, jer rok za prijavu je 18.10.2019.

Pročitano 200 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja