Exposure One Awards - Certifikat Exposure One Awards - Certifikat Izvor: Exposure One Awards

Hrvatski fotograf osvojio je Exposure One Photography Awards, prestižnu nagradu za najbolju crno bijelu fotografiju 2024. Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Svibanj 23 2024 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
23. svibnja, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Hrvatski fotograf osvojio je Exposure One Photography Awards, prestižnu nagradu za najbolju crno bijelu fotografiju 2024. 

Exposure One Photography Awards objavile su pobjednike svog natječaja za fotografiju One Shot 2024, pobjedničke slike koje je odabrao svjetski poznati žiri primjer su majstorstva u crno-bijeloj fotografiji.


Međunarodni žiri svjetske klase u kojem su najugledniji i najutjecajniji direktori i profesionalci iz industrije iz Magnum Photos, Muzeja moderne umjetnosti San Francisca, Fraenkel Galerije, Leica Galerije, Howard Greenberg Galerije i drugih dao je priznanje i pohvalio rad Hrvatskog fotografa Paula Lukina, koji je osvojio dvije nagrade na ovom natjecaju ukljucujuci onu najprestizniju;  1’st Place Overall Contest Winner (prvu nagradu natjecanja), te uz nju jos i prvo mjesto u profesionalnoj kategoriji za fotoreportažu.

Paul Lukin - Pobjednička fotografijaFoto: Paul Lukin

Lukin je istaknuo fotografiju “Feathered Warriors: A Moment of Suspense” (“Ratnici s Perjem: Trenutak Napetosti” koja svjedoči borbama pijetlova u Bangkoku. U srcu kokpita, dva veličanstvena pijetla lebde zrakom. Njihovo perje se mrsi u intenzitetu trenutka. Oko njih, zadivljena publika zadržava dah, oči prikovane za zračni spektakl koji se odvija pred njima.

Pročitano 706 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Svibanj 23 2024

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja