Posebna ponuda vrhunskih Samsung uređaja u sklopu najveće i najbrže 5G mreže Hrvatskog Telekoma

Posebna ponuda vrhunskih Samsung uređaja u sklopu najveće i najbrže 5G mreže Hrvatskog Telekoma Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Listopad 28 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

28. listopada, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Posebna ponuda vrhunskih Samsung uređaja u sklopu najveće i najbrže 5G mreže Hrvatskog Telekoma

  • Samsung Galaxy A52s i S21 dostupni su uz 30 posto popusta što donosi uštedu do 1.500 kuna, a Samsung Galaxy Watch4 uz 30 posto nižu cijenu.
  • Zahvaljujući 5G mreži mijenja se način doživljavanja i dijeljenja sadržaja na pametnim uređajima.
  • Hrvatski Telekom najbržom 5G mrežom već sada pokriva 2 milijuna stanovnika u Hrvatskoj. 

Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, svojim je korisnicima pripremio vrhunske 5G uređaje po posebnim cijenama, a kako bi doživljaj korištenja najveće i najbrže 5G mreže u Hrvatskoj bio potpun. Od sad su u ponudi Hrvatskog Telekoma najprodavaniji 5G mobilni uređaji, Samsung Galaxy A52s i S21, dostupni uz čak 30 posto popusta u M, L i Unlimited tarifi, što donosi uštedu do 1.500 kuna, dok su vrhunski najnoviji satovi Samsung Galaxy Watch4 dostupni po 30 posto nižoj cijeni.


Riječ je o uređajima koji na 5G mreži velikih brzina mijenjaju način doživljavanja i dijeljenja sadržaja. Samsung Galaxy A52s 5G omogućuje iznimne fotografije uz svoje četiri stražnje kamere što god i kako snimali, a 6,5 inčni ekran AMOLED s 120Hz sve će to besprijekorno prikazivati, uključujući i vaš selfie uz 32 MP prednju kameru, sve to uz novi standard zadivljujućeg dizajna i dugog trajanja baterije.

Samsung A52

S druge strane, Samsung Galaxy S21 kao flagship mobilni uređaj vrhunskih performansi i atraktivnog izgleda nudi još bolji procesor za igranje i dvostruko sjajniji zaslon, za revoluciju u videozapisima i fotografiji, s najvišom kinematografskom 8K rezolucijom videa.

Samsung Galaxy S21

Dodatna pogodnost je to što u vrijeme trajanja akcije Hrvatskog Telekoma, partner Samsung kroz registraciju preko Members aplikacije, osigurava i 1.500 kuna vrijedne poklone; Samsung Galaxy Buds 2 i Samsung Duo bežični punjač. Ova atraktivna ponuda dostupna je do 21. studenog, odnosno do isteka zaliha.

 Galaxy Watch 4

Dio posebne ponude je i pametni sat Samsung Watch4, u dva modela, Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic, koji imaju mogućnost mjerenja zasićenosti kisikom te mjerenja krvnog tlaka. Pametni sat omogućuje da se uz pomoću EKG-a provjeravaju i nepravilnosti u broju otkucaja i srčanom ritmu te šalju podaci izravno na telefon. Uz to, pametni sat Samsung Watch4 može se koristiti i prilikom plaćanja zahvaljujući svojoj NFC značajki, a najvažnije je da se satovi mogu samostalno spojiti putem eSIM tehnologije, tako da rade neovisno od mobitela te omogućuju razgovaranje i korištenje Interneta, kako bi korisnici, u svakom trenutku, bili spojeni sa svime što im je važno.
Pročitano 442 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Listopad 28 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja