Laserski projektori stigli na hrvatsko tržište

Laserski projektori stigli na hrvatsko tržište Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Prosinac 02 2016 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Božidar Žitnik, agencijska vijest: Ljubljana/Zagreb, 02.12.2016.

Tvrtka Epson predstavila je danas u Ljubljani nove serije instalacijskih projektora, uključujući i prvo predstavljanje laserskog video projektora u regiji. Epson je lider na svjetskom tržištu video projektora još od 2001. godine, te nudi instalacijske projektore korporativnim korisnicima i organizacijama, specijaliziranim tvrtkama za iznajmljivanje i prodaju audio i video opreme, kulturnim i obrazovnim institucijama, tvrtkama srednje veličine, za oglašavanje u maloprodaji te za kućne korisnike – ukratko svima kojima je potrebna video projekcija superiorne kvalitete. U velikom co-working prostoru ABC HUB predstavljeni su instalacijski video projektori iz serija EB-L1000U (s laserskim izvorom svjetla) te serija EB-G7000.

 

Pressica Ljubljana

foto: Ivan Marinković Ivan Marinković Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Serija video projektora s laserskim izvorom svjetla EB-L1000U (EB-L1500U, EB-L1505U, EB-L1405U, EB-L1300U, EB-L1200U, EB-L1100U) otvara novo doba instalacijskih projektora te nudi revolucionarnu lasersku tehnologiju i prilagodljive opcije za jednostavno korištenje, gotovo bez potrebe za održavanjem. Korisnici u korporativnom sektoru, visokoškolskim ustanovama, na turističkim lokacijama, ali i u sektoru oglašavanja, moći će za svoje potrebe isporučivati upečatljive projekcije superiorne kvalitete.

L1505u b 02

foto: arhiva Epson

 

 

Za korisnike kojima je potrebna vrlo svijetla Full HD projekcija tu je model EB-L1500U, prvi na svijetu WUXGA 3LCD laserski projektor snage 12.000 lm. Važno je napomenuti da su svi projektori u ovome asortimanu pokriveni jamstvom u trajanju pet godina ili 20.000 sati rada.

high g7905u b 01 

foto: arhiva Epson

 

Epson uz spomenute laserske modele predstavlja novu seriju EB-G7000 (EB-G7800, EB-G7200W, EB-G7000W,  EB-G7905U, EB-G7900U, EB-G7400U) namijenjenu velikim tvrtkama i visokoškolskim ustanovama. Idealni su za konferencijske dvorane, predavaonice i veće razrede te donose niz poboljšanja u kvaliteti, funkcionalnosti i praktičnosti, za kvalitetne profesionalne prezentacije u velikim prostorijama.

Renato BWfoto: Ivan Marinković Ivan Marinković Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


„Nove serije instalacijskih video projektora potvrđuju lidersku poziciju Epsona na tržištu instalacijskih video projektora“, izjavio je tom prigodom Renato Vincenti, voditelj poslovanja u Epsonu. „Svi modeli rade na tehnologiji 3LCD, uz funkciju 4K poboljšanja, što korisnicima donosi sliku živopisnih boja, izuzetne oštrine i s prikazom najsitnijih detalja. Uz to, nova generacija motoriziranih objektiva koja uključuje i objektiv ultra kratkog dometa (ultra-short throw ili UST) omogućava montažu u 360 stupnjeva što znači smještanje projektora u bilo kojem dijelu prostorije bez gubitka svjetline i bez iskrivljavanja slike.

high g7905u b 04

foto: arhiva Epson

 

Novi anorganski fosforni kotač odlikuje se nadprosječnom otpornošću na svjetlo i toplinu što donosi izuzetnu pouzdanost uređaja. Zahvaljujući laserskoj tehnologiji očekivani radni vijek izvora svjetla sada iznosi čak 56 tisuća sati, a ugrađena kamera jamči preciznu kalibraciju slike“, dodao je Vincenti. 

Pročitano 1102 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Prosinac 04 2016
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja