Bežične slušalice - TicPods 2

Bežične slušalice - TicPods 2 Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Veljača 22 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

22. veljače, 2021. | Zagreb

Uredio: Božidar Žitnik 

Bežične slušalice - TicPods 2

 Odlično rješenje za vaš najnoviji pametni telefon

Obzirom da već neko vrijeme najnoviji top pametni telefoni dolaze bez standardnog priključka za slušalice, korisnici su prisiljeni tražiti najbolje rješenje za slušanje glazbe. U pravilu su originalne slušalice proizvođača pametnih telefona često preskupa u odnosu na ono što nude druge, možemo reći nezavisne tvrtke.


Navedenu nišu su prepoznali i poznati hifi proizvođači, no, i njihova rješenja nisu većini prihvatljiva. Iz navedenih razloga nas vesele tvrtke poput kineske kompanije Mobvoi čije smo slušalice TicPods 2 nedavno i sami isprobali. Naravno, slušalice su zahvaljujući domaćem dobavljaću (Fototeh iz Zagreba) dostupne na našem tržištu a mogu se pronaći na policama Elipsa i Emmezete.

 Kutija slušalica TicPods2foto: Božidar Žitnik


Inače, uz konzumnu elektroniku, kompanija Mobvoi razvija i kinesko prepoznavanje glasa, obradu prirodnog jezika te vertikalnu tehnologiju pretraživanja. Na taj način, inženjeri i stručnjaci tvrtke dobro poznaju fiziku i akustiku, a također i psihoakustiku što je prilično važno u proizvodnji slušalica za slušanje glazbe, ali i za telefonske razgovore. Tako smo i sami pobliže upoznali njihov prošlogodišnji model bežičnih slušalica TicPods 2.

Kutijica za čuvanje slušalica TicPods2
No, unatoč činjenici, slušalice donose top tehnologije. Ono što je korisnicima primarno je jednostavnost povezivanja uz Bluetooth 5, brzo punjenje, dugotrajno trajanje, čak do 23 sata slušanja glazbe s jednim punjenjem, kontrole dodirom prsta, male dimenzije, dvostruki mikrofoni za puništavanje okolinske buke, sjajan Qualcommov aptX codec za bežičnu reprodukcij visokokvalitetne glazbe, a tu je i podrška za glasovne pomoćnike, Siri i Google Assistant.

Antonia Knežević koristi slušalice TicPods2

Inače, radi se o vrlo udobnim slušalicama koje odlično leže u uhu, a također su jedne od uopće najlakših takvih slušalica. S prednje strane nalaze se i dvije LED lampice koje pokazuju stanje baterije kao i status bluetooth uparivanja.

Signalne lampice kutijice slušalica TicPods2

Sa stražnje strane imamo USB-C utor koji služi za punjenje slušalica. Inače, u potpunosti su plastične, bez silikonskih dodataka koji služe za izolaciju popratnih šumova, a vjerojatno i neće biti udobne nakon dužeg slušanja glazbe. Zgodno je i praktično upravljanje dodirom prstiju, znači, glazbom, glasnoćom i telefonskim pozivima.

Slušalice TicPods2 na dlanu

Preporuka je instalirati Mobvoi aplikaciju uz koju ćete uvijek imati najnoviju verziju softwarea, a svakako trebate omogućiti aptX funkcionalnost u postavkama. Na taj način dobiti ćete još kvalitetniji zvuk kojim smo izuzetno zadovoljni, a umjesto pametnog telefona, nama je izvor glazbe bio jedan od glazbenih playera tvrtke Astell and Kern. Dobiveni zvuk uz slušanje različitih glazbenih smjerova nas je i subjektivno ugodno iznenadio, tako da s aspekta zvuka i obzirom na cijenu, nemamo nikakve primjedbe. Ukupno uzevši sve navedeno, i uz sitnije nedostatke, radi se o odličnim slušalicama obzirom na odnos uloženog i dobivenog, a ukoliko vam navedeno nije dovoljno, tu je i Pro varijanta koja donosi i upravljanje gestama glave.

Antonia Knežević koristi slušalice TicPods2

Pročitano 102 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Veljača 22 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja