LG predstavio novi monitor UltraFine 5K Display

LG predstavio novi monitor UltraFine 5K Display Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Kolovoz 02 2019 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 2. kolovoza, 2019.

LG predstavio novi monitor UltraFine 5K Display

Novi 5K monitor nudi velike mogućnosti korištenja te jednostavnu integraciju s najnovijim Apple proizvodima

LG Electronics (LG) je predstavio svoj novi 27-inčni monitor UltraFine 5K Display (model 27MD5KL) koji zajedno s 24-inčnim monitorom UltraFine 4K Display (model 24MD4KL) spada u LG-eve visokokvalitetne monitore posebno dizajnirane za najnovije Apple proizvode.

LG-evi UltraFine displeji pružaju odličnu kvalitetu slike kad su spojeni na Mac ili iPad Pro. LG UltraFine 5K monitor je dizajniran kako bi poboljšao produktivnost te nudi snažne i sveobuhvatne performanse i najnovije mogućnosti povezivanja. S podrškom za Thunderbolt 3 i USB Type-C, monitor je idealan za najnovije Mac prijenosnike i stolna računala, kao i za iPad Pro. LG-ev 5K monitor omogućava korisnicima da konfiguriraju svestranu Mac radnu stranicu, a video, audio i prijenos podataka odvijaju se putem jednom kabela. Zahvaljujući 94 W snage, UltraFine 5K može putem USB-C ulaza puniti Mac ili iPad.

UltraFine 5K 1

Monitor LG UltraFine 5K je dizajniran da zadovolji potrebe kreativnih dizajnera, fotografa i snimatelja te predstavlja vrhunsko rješenje širokog zaslona uz precizne detalje i boju. Ima P3 široki spektar boja i svjetlinu od 500 nita za optimizirane slike, a nije potrebna ni kalibracija. Monitor ima 218 piksela po inču (PPI) što rezultira s više od 14,7 milijuna piksela koji stvaraju nevjerojatno realističan prikaz slika i oštar tekst. Ugrađena kamera, mikrofon i stereo zvučnici pružaju bogat multimedijski doživljaj.

LG UltraFine 5K dizajniran je za novu razinu praktičnosti zbog svoje prilagodljive visine i nagiba za maksimalnu udobnost. Kompatibilnost s macOS Mojave 10.14.6 i iOS 12.4 omogućuje korisnicima upravljanje svjetlinom i jačinom zvuka direktno kroz Touch Bar ili tipkovnicu na MacBook Pro. Senzor za ambijentalno osvjetljenje monitora automatski prilagođava svjetlinu na zaslonu kada je spojen s Mac računalom.

UltraFine 5K 2

S LG UltraFine 4K monitorom zaslona 23,7-inča, deset posto većim od prethodne verzije, korisnici mogu doživjeti gotovo jednako realistične boje i potpunu pokrivenost P3 širokog spektra boja te 500-nitnu jasnoću. Dizajn, kvaliteta i brzina povezivanja osiguravaju korisnicima mogućnost da u potpunosti iskoriste svoju kreativnost. Uz Mac računala, Thunderbolt 3 priključci se mogu iskoristiti za povezivanje dva 4K displeja.

„Prva LG UltraFine serija izvrsno je prihvaćena od strane kreativaca profesionalaca zbog iznimnih performansi i pogodnosti korištenja“, rekao je Jang Ik-hwan, voditelj IT divizije u LG Electronicsu. „Jednostavnost korištenja, cjelovita integracija i zapanjujuća kvaliteta zaslona čine LG UltraFine monitor izvrsnim izborom za Apple korisnike.“

LG UltraFine 5K dostupan je na apple.com i odabranim trgovinama Apple Stores.

UltraFine 5K 3

Pročitano 475 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Kolovoz 02 2019

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja