InSky i Infobip privlačenjem gostiju iz cijelog svijeta dočekuju novu turističku sezonu

InSky i Infobip privlačenjem gostiju iz cijelog svijeta dočekuju novu turističku sezonu

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 12 Travanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zagreb, 12. travnja 2019.  

InSky i Infobip privlačenjem gostiju iz cijelog svijeta dočekuju novu turističku sezonu

InSky Solutions je udružio snage s Infobipom, globalnim pružateljem komunikacijskih usluga, kako bi uveo novu uslugu na tržište. InSky, mlada inovativna CRM tvrtka i Microsoftov partner, razvila je rješenje MessageInSky koje omogućuje automatsku isporuku svih informacija korisničkim uređajima putem kratkih tekstualnih poruka, Vibera, Whatsappa i drugih kanala na kojima Infobip pruža pristup svojoj globalnoj platformi.

Lansiranjem MessageInSky rješenja, InSky je postao prvi lokalni partner s pristupom Infobipovoj globalnoj komunikacijskoj platformi koja se koristi diljem svijeta. MessageInSky kao komunikacijski kanal donijet će novu dimenziju svakoj tvrtki koja koristi CRM odnosno Microsoft Dynamics 365 smanjujući troškove interakcije sa svojim zaposlenicima i klijentima.

Fotka


Novi proizvod je izvrstan primjer općepoznatog pojma „omnichannel“ budući da se sve aktivnosti obavljaju preko jedinstvenog sučelja koje kombinira sve dostupne komunikacijske kanale. Sva načela CRM-a primjenjuju se i na MessageInSky što znači da je komunikacija pohranjena u istoj bazi podataka i povezana s konkretnim kontaktom ili tvrtkom. To je značajan korak za obje tvrtke jer će od sada moći kombinirati svoje usluge i ponuditi cjelovito rješenje tržištu.

5

 

Tvrtke širom svijeta, bez obzira na industrijski sektor u kojem rade, sada imaju mogućnost koristiti MessageInSky što u konačnici rezultira dodatnom vrijednošću za njihovog krajnjeg korisnika. Praktična primjena već se može naći u turizmu, farmaciji, proizvodnji, financijama i mnogim drugim. Novi proizvod je izvrstan primjer uspješnog partnerstva između hrvatskih tvrtki InSky i Infobip i to na globalnoj razini, sa stalno novim poslovnim rješenjima koja nas očekuju u bliskoj budućnosti.

WhatsApp Image

Pročitano 280 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja