Najbolja filmska poslastica – HBO Premium uključen u Optima Telekom pakete

Najbolja filmska poslastica – HBO Premium uključen u Optima Telekom pakete

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 10 Travanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 10. travnja 2019.  

Najbolja filmska poslastica – HBO Premium uključen u Optima Telekom pakete

Optima Telekom lansirao je proljetnu promotivnu ponudu koja u duo i trio paketima, bez naknade, donosi najbolje filmske naslove iz HBO Premium paketa te tablet za samo 1 kunu, jednokratno bez dodatnih rata. Ljubitelji popularnih serija, holivudskih blockbustera, filmova europske produkcije i nezavisnih studija te najljepših crtića, ovog proljeća dolaze na svoje. Optima Telekom je u svoje trio i duo pakete s televizijom uključio HBO Premium televizijski paket koji donosi pregršt dobre zabave za cijelu obitelj i to bez reklama i s hrvatskim titlovima.

HBO Premium televizijski paket uključuje pet vrhunska filmska TV kanala: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax i Cinemax 2, HBO On Demand videoteku s više od 5.800 sati vrhunskog sadržaja i HBO GO uslugu, za uživanje u hit serijama i filmovima na tabletu. Za korištenje HBO GO usluge iz HBO Premium paketa, u sklopu promocije Optima Telekom nudi i tablet za samo 1 kunu, bez plaćanja dodatnih rata.

Optima trio paketi s neograničenim internetom do 60 Mbps, neograničenim pozivima, više od 100 radijskih i televizijskih programa u osnovnom paketu te HBO Premium televizijskim paketom dostupni su već od 252 kune mjesečno. Tablet za 1 kunu, jednokratno bez dodatnih rata, dostupan je uz sve duo i trio pakete.

Promocija traje do 31. svibnja 2019.

Pročitano 316 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja