Garmin Pay koristite za brzo, sigurno i praktično plaćanje na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje

Garmin Pay koristite za brzo, sigurno i praktično plaćanje na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 08 Travanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 05. travnja 2019.  

Zaboravite na novčanik, od sada plaćajte Garmin satom!

Garmin Pay koristite za brzo, sigurno i praktično plaćanje na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje

Jeste li se ikad našli na trčanju bez novčanika i sjetili ste se da trebate kupiti bočicu vode, bananu, ili možda pivo, dok prolazite kraj trgovine? Ukoliko ste korisnik Garminovih satova, problema više nema. Naime, od sada možete plaćati izravno putem Vašeg Garmin sata. Nemate novčanik? Nemate telefon? Imate Garmin sat? Da? Vaš Garmin uređaj  je već važan dio vaše svakodnevnice, ali zahvaljujući rješenju za beskontaktno plaćanje Garmin Pay, svoj sat koristit ćete više nego ikad prije. Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja. Garmin Pay je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu. Bez obzira želite li stati na kavu nakon jutarnjeg trčanja ili na doručak za vrijeme vožnje, Garmin Pay omogućuje vam da brzo i jednostavno plaćate usluge samo putem sata.

Garmin Pay funkcija beskontaktnog plaćanja dostupna je na odabranim Garmin GPS pametnim satovima i dostupna je vlasnicima Revolut kartice koja podržava novu uslugu. "Uz Garmin Pay vlasnici podržanih Garmin satova sada mogu ostaviti svoj telefon i novčanik kod kuće kada idu na trčanje ili vježbanje, i dalje mogu kupovati gdje god da ih dan odvede", rekao je Dan Bartel, Garmin potpredsjednik globalne prodaje. "Garmin pametni sat je neophodan alat za bilo koji aktivni životni stil i cijenimo podršku banaka koje su izdale kartice i omogućile dostupnost ove uzbudljive nove funkcije vlasnicima njihovih kartica".

Garmin Pay placanje

Gdje možete upotrebljavati Garmin Pay?

Gotovo svugdje gdje možete beskontaktno plaćati. Pripazite koje su trgovine uključene i provjerite popis kompatibilnih banaka i kreditnih kartica. Popis se stalno povećava.

 Je li kupnja putem sata sigurna?

Ako vas brine sigurnost, a trebala bi, možete odahnuti. Tvrtka Garmin ozbiljno pristupa sigurnosti vaših podataka za plaćanje. Zbog toga vas Garmin Pay štiti upotrebom kartičnih brojeva i transakcijskih kodova specifičnih za sat svaki put kad kupujete. Broj vaše kartice ne sprema se na uređaju ili na našim poslužiteljima i ne prenosi se trgovcima tijekom plaćanja. Stoga možete sa sigurnošću plaćati usluge.

Beskontaktno plaćanje putem pametnog sata

Garmin Pay koristite na odabranim Garmin GPS pametnim satovima:  

podrzani satovi

 

Nova funkcija beskontaktnog plaćanja omogućena je putem platforme za plaćanje FitPay, a za početak dostupna je korisnicima Revolut Mastercard kartice. Uskoro će se priključiti i dodatne mreže i izdavatelji. Pogledajte zemlje u kojima je usluga podržana, mrežu za plaćanje i informacije o bankama izdavačima kartica na adresi Garmin.com/garminpay/banks

GarminPay 1

Pročitano 284 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja