Upravo je potvrđen datum dolaska pametnog telefona Huawei P30 – 26. ožujka, Pariz

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 19 Veljača 2019 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 19. veljače 2019.  

Upravo je potvrđen datum dolaska pametnog telefona

Huawei P30 – 26. ožujka, Pariz

Iako se nagađalo kako će Huawei predstaviti svoju novu perjanicu na skorašnjem MWC 2019 u Barceloni, uređaj će svoju premijeru doživjeti mjesec dana kasnije, u Parizu, 26. ožujka. Huawei je događanje potvrdio objavljenim kratkim videom na twitteru uz kadrove Pariza.

Na neki način, mogli bismo reći da se Pariz i ovaj kineski proizvođač vole javno, naime, ovo nije prva objava flagshipa kompanije, obzirom na P20 i Pro20. Naravno, za sada ne znamo hoće li kompanija predstaviti samo jedan uređaj, dva ili možda čak i treći, 5G model? Kada smo već kod nepoznanica, Huawei je, čini se, uspio dosta toga sakriti i što se tiče tehnologije iako se pojedinosti mogu pretpostaviti, ali s prevelikom dozom nagađanja. No, definitivno bismo voljeli kada bi se zaustavio rast cijena premium uređaja određenih brandova, a tu je stoga i moćna konkurencija.

Pročitano 421 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja