Nove LG-eve TWINWash perilice te sušilice velikog kapaciteta postavljaju nove standarde njege rublja

Nove LG-eve TWINWash perilice te sušilice velikog kapaciteta postavljaju nove standarde njege rublja

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 28 Prosinac 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 28. prosinca 2018.  

Nove LG-eve TWINWash perilice te sušilice velikog kapaciteta postavljaju nove standarde njege rublja

Posjetitelji sajma CES 2019 mogu pogledati LG-eva napredna rješenja za njegu odjeće nove generacije

LG-eve TWINWash perilice i sušilice rublja velikog kapaciteta dobitnice su nagrade 2019 CES Innovation Award, a sljedećeg mjeseca će biti predstavljene u Las Vegasu. Cjelovit sustav sastoji se od perilice iznimno velikog kapaciteta, praktične male perilice SideKick u postolju te sušilice DUAL Inverter Heat Pump, a omogućava istovremeno pranje dva zasebna punjena, dok se treće lagano suši na niskoj temperaturi. LG-evo revolucionarno rješenje za rublje uključuje i Wi-Fi povezivost te značajku SmartThinQ, što doprinosi poboljšanju korisničkog iskustva te čini pranje i sušenje rublja, ali i dom inteligentnijima.

Nova perilica LG TWINWash i sušilica DUAL Inverter Heat Pump velikog su kapaciteta te imaju promjer bubnja od gotovo 70 centimetara. Glavna perilica namijenjena je za pranje veće količine rublja, a manja perilica ispod - SideKick je idealna za manje komade ili osjetljive odjevne predmete koji zahtijevaju posebnu pažnju prilikom pranja. Zbog povećanog kapaciteta i mogućnosti simultanih pranja perilica LG TWINWash je odličan izbor za velike obitelji zato što u nju bez problema stane veliki poplun i cijeli set posteljine odjednom.

Napredna perilica može brže oprati rublje zahvaljujući LG-evim naprednim tehnologijama kao što je TurboWash 360° koja kombinira pet snažnih mlaznica s tehnologijom 6Motion omogućavajući vodi da prodire duboko u tkaninu. Toplinska pumpa s dvostrukim inverterom sušilice rublja zaslužna je za više uštede energije, a zbog nižih temperatura sušenja, odjeća traje duže i manje se skuplja. Osim toga, Auto Cleaning Condenser automatski čisti kondenzator od nakupina vlakana kako bi se poboljšala cirkulacija zraka te osigurali izvrsni rezultati sušenja.

LG TWINWash Pair

Perilice TWINWash i sušilice DUAL Inverter Heat Pump imaju Wi-Fi povezivost i značajku SmartThinQ te su tako kompatibilne s uslugama Google Assistanta i Amazon Alexa što omogućava korisnicima uključivanje ili isključivanje uređaja, pokretanje ili pauziranje, mogućnost praćenja statusa ciklusa, ali i brojne druge opcije pomoću korištenja glasovnih naredbi i aplikacije za pametne telefone. Funkcija Smart Pairing kod sušilice uklanja potrebu za ručnim biranjem ciklusa sušenja jer LG-eva inteligentna tehnologija predlaže optimalne postavke.

„Naša perilica TWINWash, predstavljena 2015. godine, pokazuje LG-evu predanost inovacijama kad je riječ o njezi odjeće kako bi korisnicima pružili još više pogodnosti,“ rekao je Song Dae-hyun, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solutions. „Uz stalno poboljšavanje naših temeljnih tehnologija, nastavit ćemo razvijati inteligentne proizvode koji olakšavaju život.“

LG-eve perilice TWINWash s tehnologijom TurboWash360° i sušilice s toplinskom pumpom s dvostrukim inverterom će biti dostupne u Black Steel boji te se zbog svog elegantnog dizajna uklapaju u svaki dom. Posjetitelji sajma CES 2019 mogu vidjeti LG-eve nove perilice i sušilice, ali i druge napredne proizvode za pranje rublja na štandu #11100 od 8. do 11. siječnja (Las Vegas Convention Center).

Pročitano 152 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja