NOA pametni telefoni dostupni i u Srbiji

NOA pametni telefoni dostupni i u Srbiji

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 17 Prosinac 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 17. prosinca 2018.  

NOA pametni telefoni dostupni i u Srbiji

U četvrtak, 13. prosinca 2018. godine u hotelu Mama Shelter u Beogradu održana je službena NOA press konferencija kojoj je prisustvovalo oko 50 novinara i partnera. Službeni distributer za Srbiju je tvrtka Avtera SR d.o.o. iz Beograda. Na konferenciji je predstavljena NOA robna marka, koncept i vizija branda te portfolio NOA pametnih uređaja kojeg čine: pametni telefoni i mobiteli, tableti i LED televizori. U fokusu su naravno bili NOA pametni telefoni koji su dostupni na srpskom tržištu. U premium segmentu dostupni su uređaji iz ELEMENT linije i to modeli: NOA N1, NOA N7 i NOA N10, dok su iz CORE linije na tržištu modeli L12, L11 SE i NEXT SE.

Prisutni su imali prilike isprobati NOA mobitele i njihove funkcionalnosti, a najviše pažnje privukli su modeli NOA N7 i EISA Best Buy Smartphone NOA N10, koji pomoću “oversampling” tehnologije mogu snimati fotografije do 80 odnosno do 96 MP.

ZOX 8456

Za testiranje kamera bio je postavljen i mini foto studio gdje su se mogle isprobati kamere ugrađene u NOA pametne telefone ili snimiti NOA mobitele u zanimljivoj blagdanskoj dekoraciji.

ZOX 8463

Osim tehničkih specifikacija i “affordable premium” filozofije, prisutne je najviše oduševilo NOA Premium Care jamstvo. To jamstvo se odnosi na uređaje iz ELEMENT serije i kupcu garantira potpunu zaštitu od mehaničkih i drugih oštećenja tijekom prvih 12 mjeseci.

ZOX 8475

Prezentaciju NOA robne marke u Beogradu održao je Mario Pintar, voditelj marketinga tvrtke Hangar 18 d.o.o. koja proizvodi NOA pametne uređaje, a odgovore na tehnička pitanja novinarima i partnerima dao je Vedran Horvat, NOA brand manager.

ZOX 8425

„NOA teži liderskoj poziciji u B segmentu pametnih telefona fokusirajući se na svoju affordable premium filozofiju. Cilj NOA branda je korisnicima pružiti najnoviju tehnologiju po najboljoj mogućoj cijeni, a uspješnost u ovoj namjeri potvrđuju i dvije EISA nagrade za naše flagship modele.“, izjavio je Mario Pintar.

ZOX 8389

Pročitano 1183 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja