Mario Kralj, direktor Hangara 18, dobitnik je nagrade Menadžer godine

Mario Kralj, direktor Hangara 18, dobitnik je nagrade Menadžer godine

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 27 Studeni 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 26. studenog 2018.  

Mario Kralj, direktor Hangara 18, dobitnik je nagrade Menadžer godine

Mario Kralj, direktor i vlasnik koprivničke tvrtke Hangar 18, proglašen je menadžerom godine u kategoriji Projekt menadžer. Nagradu je primio na Susretu CROMA 2018. koji je održan u hotelu Westin u Zagrebu. Riječ je o strukovnom priznanju i nagradi koje Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika – CROMA, dodjeljuje najboljim gospodarstvenicima iz cijele Hrvatske. 

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) osnovano je 1990. godine. Članovi udruženja su glavni menadžeri, predsjednici i članovi uprava trgovačkih društava, menadžeri pojedinih poslovnih funkcija, privredni rukovoditelji u komorskom sustavu i drugim gospodarskim asocijacijama i institucijama te direktori/vlasnici poduzeća.

Prijedloge najboljih menadžera su istaknule gospodarske komore, HUP, strukovna udruženja, pojedinci, gradovi i županije, a zatim je stručni žiri sastavljen od prošlogodišnjih laureata izvršio vrednovanje prispjelih nominacija. Ukupno su ove godine bila nominirana 93 menadžera.

CROMA Mario Kralj 01

Nagradu Menadžer godine 2018. osvojilo je 15 menadžera u 9 različitih kategorija. Mario Kralj, proglašen je menadžerom godine u kategoriji Projekt menadžer, a nagradu je osobno preuzeo u petak, 23.11.2018. godine na Susretu CROMA 2018. koji je održan u kristalnoj dvorani hotela Westin Zagreb.

CROMA Mario Kralj 02

Tvrtka Hangar 18 osnovana je 2005. godine u Koprivnici. Kroz 10-ak godina tvrtka je narasla u jednog od vodećih distributera informatičke opreme, s jedinstvenom pozicijom proizvođača NOA hrvatskih pametnih telefona, tableta i televizora. Unatoč naglom rastu iz male u srednju tvrtku, korporativna kultura je i dalje zadržala obiteljsku atmosferu, gdje svi zaposlenici pridonose ugodnoj radnoj atmosferi i osjećaju zajedništva.

Ovaj, 28. Susret CROMA održan je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH, Kolinde Grabar-Kitarović i u partnerstvu s Gradom Zagrebom.

Pročitano 75 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja