LG-ev najnoviji sustav THERMA V R32 MONOBLOC pruža vrhunske performanse grijanja i uštede

LG-ev najnoviji sustav THERMA V R32 MONOBLOC pruža vrhunske performanse grijanja i uštede

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 27 Rujan 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 27. rujna 2018.

LG-ev najnoviji sustav THERMA V R32 MONOBLOC pruža vrhunske performanse grijanja i uštede

Dizalica topline zrak-voda nudi odlične performanse, jednostavno upravljanje i vrhunsko korisničko iskustvo

LG Electronics je predstavio novu liniju sustava za grijanje THERMA V R32 Monobloc s inovativnim i ekološki prihvatljivim rashladnim sredstvom R32. LG je poduzeo potrebne korake kako bi ponudio idealan klimatizacijski sustav za grijanje koji će zadovoljiti najviše standarde i povećanje potražnje ekoloških prihvatljivih rješenja koja su u skladu sa sve strožim pravilima zaštite okoliša u Europi. 

LG-eva sposobnost da uvijek brzo reagira na zahtjeve tržišta, omogućila je kompaniji postavljanje nove prekretnice u industriji rješenja za grijanje.Ovaj inovativni model dizalice topline zrak-voda može se koristiti za razne vrste grijanja – od opskrbe toplom vodom pa do podnog grijanja ili grijanja radijatora, čime predstavlja zamjenu za uobičajeni bojlerski sustav, a uz to je i namijenjen za izravno spajanje sa spremnikom vode. THERMA V R32 Monobloc osmišljen je kako bi korisnicima pružio iznimne vrijednosti, nenadmašnu energetsku učinkovitost, vrhunske pogodnosti i jednostavno upravljanje uz primjenu naprednih tehnologija.

Therma V R32 Monobloc 3

Novi tržišni standard za energetsku učinkovitost i performanse

LG-eva linija proizvoda THERMA V ima najučinkovitije performanse grijanja na tržištu zahvaljujući desetogodišnjem iskustvu tvrtke u sektoru rješenja za grijanje te više desetljeća bogatom iskustvu u dizajnu klimatizacijskih sustava.Novi model jasno pokazuje LG-evu stručnost i uspjeh u ovoj nišnoj industriji.THERMA V R32 Monobloc ima najbolji sustav grijanja među modelima u liniji THERMA V, a dokaz za to je i što je prema ErP regulativi svrstan u energetski razred A+++, uz sezonski koeficijent performansi (SCOP) od 4.45. Pouzdano grijanje pri niskoj vanjskoj temperaturi još je jedna izvanredna značajka ovog modela. THERMA V R32 može raditi čak i kada temperatura padne na -25 ° C pa tako čak i pri vrlo niskoj vanjskoj temperaturi može zagrijati vodu do 65 °C. Uz to, LG-ev revolucionarni spiralni Scroll kompresortakođer pruža iznimnu učinkovitost i pouzdanost.Pružanje radnog raspona od 10 do135 Hz je značajno poboljšanje u odnosu na raspon od 15 do100 Hz prethodnog modela pa tako THERMA V R 32 Monobloc povećava učinkovitost djelomičnog opterećenja i omogućava brzo postizanje željene temperature. Štoviše, ovaj model omogućava stabilan rad bez vibracija i buke koje je prisutno kod uobičajenog kompresora, čime se omogućava manja potrošnja energije. Trajnost je još jedna velika prednost proizvoda THERMA V R32 Monobloc.Njegov izmjenjivač topline s posebnim premazom Ocean Black Fin je izrazito otporan na koroziju te je osmišljen za rad u okruženju podložnom koroziji, poput onog u blizini mora. To znači duži vijek trajanja proizvoda te manje troškove održavanja.

Therma V R32 Remotely Control from Anywhere

Unaprijeđeno korisničko sučelje podiže praktičnost na novu razinu

Radi povećanja praktičnosti za korisnike, sustav dizalice topline zrak-voda THERMA V R32 Monobloc donosi veći broj poboljšanja svog korisničkog sučelja. Najnovije LG-evo daljinsko upravljanje s novim upravljačem odlikuje elegantan i suvremen dizajn s tipkama na dodir. Osim estetske komponente, ovaj upravljač ima i različite pametne funkcije – od praćenja informacija o potrošnji energije, postavljanja rasporeda pa do rada u slučaju nezgode. Sve ove funkcionalnosti dolaze s intuitivnim korisničkim sučeljem, što omogućava brzu i jednostavnu provjeru statusa i rasporeda rada. Budući da korisnici mogu vizualno provjeriti rad sustava, mogu i jednostavno prilagoditi razinu potrošnje energije kako bi smanjio njen gubitak i troškovi. THERMA V R32 Monobloc dolazi s LG-evom mobilnom aplikacijom SmartThinQ putem koje je moguće pratiti i daljinski upravljati kompatibilnim LG-evim proizvodima. Ona omogućava korisnicima da upravljaju većinom dostupnih funkcija preko daljinske upravljačke ploče. Funkcije poput napajanja, namještanja postavki rada unaprijed, nadzora potrošnje energije,podešavanja temperature i odabira načina rada mogu se jednostavno postaviti ili pratiti putem aplikacije. Jedna iznimno praktična funkcija je i upotreba aplikacije za zagrijavanje prostorije unaprijed.

Therma V R32 Easy Quick Maintenance

Što se tiče same instalacije, THERMA V R32 Monobloc se vrlo jednostavno postavlja. Budući da je dizajniran kao sveobuhvatan sustav koji kombinira unutarnje i vanjske jedinice, za njegov rad nisu potrebne rashladne cijevi. Također, računalni program Therma V Configurator omogućava brzo i jednostavno postavljanje i puštanje u pogon jer se postavke mogu namjestiti prije same instalacije.

„Izuzetno smo ponosni na našu novoproširenu liniju THERMA V. Naši novi proizvodi predstavljaju najnovije inovacije i tehnološka rješenja koja, s naglaskom na učinkovitost i ekološku prihvatljivost, optimiziraju performanse sustava za grijanje. Ovi proizvodi će potvrditi da je LG uistinu predvodnik na tržištu“, izjavio je Alen Bjeliš, voditelj prodaje proizvoda i rješenja za klimatizaciju u LG-u Hrvatska. „LG će nastaviti razvijati proizvode za rješavanje najčešćih problema korisnika te inovacije koje smanjuju štetan utjecaj na okoliš, povećavaju performanse te poboljšavaju korisničko iskustvo i zadovoljstvo.“

Sustav THERMA V R32 Monobloc dostupan je i na hrvatskom tržištu.

Therma V R32 Monobloc 2

Pročitano 199 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja