Hangar 18 dobitnik „Zlatne kune“ za najuspješnije srednje poduzeće

Hangar 18 dobitnik „Zlatne kune“ za najuspješnije srednje poduzeće

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 04 Rujan 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Koprivnica, Zagreb, 04. rujna 2018. 

Hangar 18 dobitnik „Zlatne kune“ za najuspješnije srednje poduzeće

Hangar 18 d.o.o. je upravo osvojio priznanje “Zlatna kuna” za najuspješnije srednje poduzeće (od 50 do 249 zaposlenih) u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ovo je druga nagrada „Zlatna kuna“ za Hangar 18, budući da je istu 2015. godine osvojio u kategoriji najuspješnije malo poduzeće (do 49 zaposlenih).

Priznanja Zlatne Kune uručena su u ponedjeljak, 3. rujna 2018. godine tijekom svečane sjednice Gospodarskog vijeća Županijske gospodarske komore Koprivnica. Svečanu sjednicu Gospodarskog vijeća ŽGK Koprivnica otvorio je predsjednik Marin Pucar, ujedno i predsjednik Uprave Podravke. Hangar 18 je ovo iznimno postignuće dobio zahvaljujući svojim izvanrednim poslovnim rezultatima u 2017. godini. Prema Deloitteovom izvješću za 2017. godinu, Hangar 18 je među 50 najbrže rastućih tvrtki u srednjoj Europi te drugu godinu zaredom među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA).

Hangar

Krajem prošle godine Hangar 18 završava projekt: Investicijsko ulaganje u izgradnju i opremanje logističkog centra u Koprivnici te poboljšanje poslovnih procesa koji je sufinanciran EU sredstvima. Ukupna vrijednost investicije bila je 7 mil. kuna. Hangar 18 nastavlja s razvojem svog vlastitog brenda pametnih uređaja NOA koji se od pametnih telefona proširio na tablete i televizore. U kineskom gradu Shenzhen (Šenžen), u kojem se smjestila cijela mobilna industrija, NOA otvara vlastitu tvrtku s 10 zaposlenika. Uz 10-tak zemalja u kojima su se NOA pametni telefoni već prodavali, najveće tržište koje je otvoreno u 2017. godini je Rusija.

Kralj i Pucar

Ulaganjem u vlastiti brend računala – HPC, u Hrvatskoj otvara H18 Megastore Gaming Arene i pomiče granice gaminga. Priznanje „Zlatna kuna“ postalo je simbol uspješnosti i kvalitete u poslovanju. Dodjeljuje se za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu. Uz Hangar 18, poduzeće Lasselsberger-Knauf d.o.o. iz Đurđevca dobitnik je nagrade za najbolje malo poduzeće, dok je najuspješnijim velikim poduzećem proglašen Radnik d.d. iz Križevaca. 

viber image8

Pročitano 316 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja