Internet! Internet posvuda!

Internet! Internet posvuda!

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 04 Prosinac 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 04. prosinca 2017.               

Internet! Internet posvuda!

Iskonov Smart Wi-Fi pokrit će svaki kutak vašeg doma

Kakav je Wi-Fi signal u vašem domu? Pun u dnevnom boravku, dvije 'crtice' u spavaćoj, jedna ili nula u dječjoj/radnoj sobi. Tlocrt stana, debeli zidovi, količina pregrada koje dijele router od internetom nepokrivenog kutka doma… Postoji barem deset razloga zašto jedan router ne može Wi-Fi signalom pokriti 100%  srednjeg ili velikog stana, kamoli kuća katnica… Iskon, prvak u uvođenju inovacija koje nam olakšavaju svakodnevni život, prvi je doskočio i ovom problemu. Upravo je predstavio novu Smart Wi-Fi uslugu, koja pazi da apsolutno svaki kutak vašeg doma bude 100% pokriven Wi-Fi mrežom.


Kako radi Iskon Smart Wi-Fi?

Smart Wi-Fi usluga se sastoji od 2 ili više međusobno povezanih uređaja i popratne mobilne aplikacije za upravljanje kućnom Wi-Fi mrežom. Uređaji se jednostavno rasporede po prostorijama, nakon čega se sami bežično povežu i odašilju signal po cijelom domu. Za razliku od pojačivača, Smart Wi-Fi ne kreira novu mrežu što dovodi do prekida signala kretanjem kroz stan. Radi na 5 GHz što, laički rečeno, znači da nećete osjetiti zagušenja i smetnje koje vam dolaze od susjeda. Osnovni Smart Wi-Fi komplet se sastoji od 2 uređaja proizvođača Air Ties, od čega je jedan potrebno spojiti s routerom a drugi rasporediti sukladno uputama. Instalacija je jednostavna, a kroz nju vas vodi i prateća mobilna aplikacija koja donosi još nekoliko odličnih funkcija. Smart Wi-Fi, naime, omogućuje odvajanje Mreže za goste (Guest network), kao i Nadzor nad djecom (Parental control), zahvaljujući kojem možete pojedinim uređajima omogućiti/onemogućiti pristup Wi-Fi-u jednim klikom. Vrijeme je za domaću zadaću? Pozdravite se od interneta na par sati, djeco!

04 iskon smart wi fi Parental control

Idealno rješenje i za apartmane, urede, kafiće…

Korist u Smart Wi-Fi rješenju pronaći će svatko tko je nezadovoljan trenutnom rasprostranjenošću Wi-Fi signala u svojem domu. „Osim velikih stanova i kuća katnica, to su još svi koji žive u manjim stanovima tzv. „L“ tlocrta, u kojima raspored zidova i prostorija onemogućuje pokrivanje svih soba Wi-Fi signalom. Usluga spašava rejting iznajmljivača apartmana na Booking-u, AirBnB-u i sličnim servisima, na kojima je najčešći uzrok niže ocjene loš ili nikakav Wi-Fi signal. Naš Smart Wi-Fi će od nedostatka Wi-Fi signala spasiti i kafić s terasom, ured s nekoliko prostorija ili manju redakciju. Ovo je samo nekoliko primjera primjenjivosti usluge koju sada po prvi put možete naručiti u Hrvatskoj“, zaključuju u Iskonu.

01 iskon smart wi fi uredaji ponuda

Isprobajte prije odluke o kupovini

Iskon Smart Wi-Fi usluga dostupna je u Iskonu po early bird cijeni od 39 kuna mjesečno. Pritom postoji probni period od mjesec dana, koji je besplatan i tijekom kojeg korisnik može isprobati uslugu te se uvjeriti u sve njezine mogućnosti i kvalitetu.  U Osnovnom paketu se nalaze 2 AirTies uređaja, dovoljna za pokrivanje prostora površine do 100 m2. U slučaju još većih ili kompleksnijih prostora, moguća je kupovina dodatnih uređaja, pri čemu ih se može povezati maksimalno četiri.

05 iskon smart wi fi pokrivenost doma

 

 

Iskon Smart Wi-Fi se naručuje telefonski putem besplatnog broja 0800 1000 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Više informacija o usluzi također je dostupno na Smart Wi-Fi stranicama: https://www.iskon.hr/Smart-Wi-Fi

Pročitano 698 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja