Neoinfo razvija intranet portal za Croatia Airlines

Neoinfo razvija intranet portal za Croatia Airlines

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 20 Studeni 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 20. studenog 2017.               

Neoinfo razvija intranet portal za Croatia Airlines

Ugovor o razvoju novog intranet portala za Croatia Airlines potpisala je nedavno zagrebačka softverska tvrtka Neoinfo. Projekt uz razvoj uključuje dizajn i sigurnost tog portala koji će koristiti zaposlenici Croatia Airlinesa. Na njemu će biti dostupne razne informacije i dokumentacija, a služit će i kao centralna točka za pristup raznim sustavima i aplikacijama. Portal se temelji na IBM WebSphere i Java tehnologiji.


„Drago mi je da smo uspjeli dogovoriti projekt za našu nacionalnu zrakoplovnu kompaniju i tako dodatno ojačati naše kompetencije u zrakoplovnoj industriji“ – rekao je Igor Vukmirović, direktor tvrtke Neoinfo. Neoinfo je u zrakoplovnoj industriji prisutan prvenstveno svojim proizvodom Simplair namijenjenom malim zrakoplovnim prijevoznicima i manjim zračnim lukama. Ovog tjedna Vukmirović će prezentirati Simplair u Kamerunu. Tu afričku državu posjetit će u sklopu međunarodnog programa Ready2Go koji financira Europska komisija, s ciljem pomoći europskim tvrtkama u nastupu na trećim tržištima.

Pročitano 480 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja