Logitech je osvojio 5 nagrada na CES 2018 – Innovation Awards

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 17 Studeni 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 17. studenog 2017.               

Logitech je osvojio 5 nagrada na CES 2018 – Innovation Awards

Logitechovi brandovi prepoznati za inovaciju i dizajn

Logitech je objavio pet  proizvoda koji su dobitnici nagrada CES 2018, to su Jaybird® RUN, Logitech® G POWERPLAYWireless Charging System, Logitech® Circle 2, Logitech® CRAFT Advanced Keyboard with Creative Input Dial i Logitech® Flow"Dizajn ima ključnu ulogu u stvaranju svih Logitech proizvoda, stoga nas je oduševilo što je udruga Consumer Technology Association prepoznala naš rad, izjavio je Bracken Darrell, predsjednik i CEO Logitecha, "Želimo stvarati proizvode koji izgledaju cool, koji su funkcionalni i koji premašuju očekivanja, a čast nam je da su ovih pet proizvoda prepoznati baš kao takvi". 


Ove godine, Logitechovi proizvodi prepoznati su u sljedećim kategorijama:

kategorija Slušalice:Jaybird RUN

kategorija Gaming: Logitech G POWERPLAY Wireless Charging System

kategorija Smart Home: Logitech Circle 2

kategorija Računalna periferija: Logitech CRAFT Advanced Keyboard with Creative Input Dial

kategorija Software and Mobilne Aplikacije: Logitech FLOW

CES Innovation Award ocjenjuju istaknuti sudionici iz redova nezavisnih dizajnera, inženjera i članova medija, čime se odaje priznanje izvanrednom dizajnu i inženjerstvu u najsuvremenijoj potrošačkoj elektronici u 28 različitih kategorija.

Svi Logitechovi dobitnici mogu se naći na stranici CES 2018, koji će se održati od 9. do 12. siječnja 2018. u Las Vegasu. Možete ih pronaći u Logitechovom prostoru koji se nalazi na lokaciji #CP9, ispred Las Vegas kongresnog centra preko puta središnje dvorane.

CES Innovation Awards održava se pod pokroviteljstvom Consumer Technology Association (CTA)™, vlasnika i producenta događanja CES 2018. Globalno je okupljalište svih koji napreduju u poslovanju potrošačkim tehnologijama i priznaju postignuća u dizajnu i inženjerstvu proizvoda od 1976. godine.

Prijave se procjenjuju na inženjerskoj, estetskoj i dizajnerskoj razini, funkcionalnoj i korisničkoj vrijednosti, jedinstvenim ili novim značajkama i načinu na koji dizajn i inovacija proizvoda korespondiraju s drugim proizvodima na tržištu. Sveobuhvatni popis ovogodišnjih nagrada CES 2018 Innovation Awards dostupan je na  CES.tech/Innovation.

Pročitano 342 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja