Samsung Bespoke Samsung Bespoke Izvor: Samsung Electronics

Samsung se udružio s tvrtkama Disney i Pixar kako bi promovirao novu liniju Bespoke AI perilica rublja u novom videu povodom premijere filma „Izvrnuto obrnuto 2“

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 10 Lipanj 2024 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
10. lipnja, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Samsung se udružio s tvrtkama Disney i Pixar kako bi promovirao novu liniju Bespoke AI perilica rublja u novom videu povodom premijere filma „Izvrnuto obrnuto 2“ 

Nova suradnja na zabavan način pokazuje kako funkcije najnovije Samsung linije perilica pomažu smanjiti stres pri obavljanju kućanskih poslovna Film „Izvrnuto obrnuto 2“, počinje s prikazivanjem u kinima 14. lipnja

Bavljenje prljavim rubljem ponekad može biti naporno – pomislite samo na razdvajanje boja, odvojeno pranje odjeće za odrasle i djecu, čitanje i razumijevanje etiketa s uputama za održavanje, te odabir različitih deterdženata i omekšivača – što su samo neke od „glavobolja“ prilikom pranja rublja.


U novom videu kampanje, koja je započela 28. svibnja, Samsung predstavlja kako nova linija Bespoke AI perilica rublja uklanja frustraciju iz svakodnevnih kućanskih poslova. Video je nastao u suradnji s tvrtkama Disney i Pixar, a prikazuje likove iz filma „Izvrnuto obrnuto 2“, koji dolazi u kina 14. lipnja. 

Kampanja daje zabavan pogled na emocionalni vrtuljak koji se može izbjeći odabirom nove linije Samsung BESPOKE AI perilica rublja, s funkcijama kao što je AI EcoBubble™. U ovom nastavku popularnog crtića pojavljuju se nove emocije – Anksioznost, Sram, Dosada i Zavist – kad glavna junakinja Riley napuni 13 godina i počne se suočavati s novim izazovima.

Samsung_Bespoke - AI_LaundryIzvor: Samsung Electronics 

Nova linija Samsung Bespoke AI perilica rublja koristi inovativnu tehnologiju SpaceMax, koja omogućava veći kapacitet punjenja s 11 kg u standardnom kućištu dubine od 600 mm. Ovo će svakako biti od koristi za zauzete obitelji s djecom, posebno za vrlo aktivne obitelji koje prikupe više rublja za pranje od prosjeka! 

Tijekom AI Wash ciklusa, pametni algoritmi analiziraju tkaninu i prilagođavaju ciklus pranja kako bi postigli najbolje rezultate uz minimalnu potrošnju energije i vode. Bez obzira perete li osjetljive tkanine ili zahtjevne materijale, ove pametne perilice rublja prilagodit će se vašim potrebama i osigurati izvanredne rezultate baš svaki put. Na ovaj način, rublje se temeljito pere u hladnoj vodi, smanjujući potrošnju energije do 70 % u usporedbi s pranjem u toploj vodi. Također, boja i tekstura tkanine štite se do 45,5 %, uključujući i poboljšanu njegu tkanine.
 Samsung_Bespoke - Washing MachineIzvor: Samsung Electronics

„Suradnja s filmom „Izvrnuto obrnuto 2“ u produkciji Disneyja i Pixara bila je osvježavajuća jer smo mogli osmisliti nove načine za ispričati priču. Nastavit ćemo predstavljati prednosti nove Bespoke AI linije perilica rublja koje korisnicima pomažu u suočavanju s različitim emocijama“, izjavila je Jeannie Young, potpredsjednica tvrtke Samsung Electronics.
 

U sklopu suradnje s filmom „Izvrnuto obrnuto 2“, Disney i Pixar također će prikazivati i zabavne scene u vodećim maloprodajnim trgovinama diljem svijeta.

U iščekivanju svjetske premijere filma „Izvrnuto obrnuto 2“, koja na velika platna dolazi 14. lipnja, promotivni video kampanje može se pogledati na Samsung YouTube, Instagram, TikTok i Facebook kanalima.

Samsung_Bespoke - Washing MachineIzvor: Samsung Electronics

Pročitano 274 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja