Combis - Logo Combis - Logo Izvor: Combis

Hakerski napad na Combis

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 05 Lipanj 2024 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
05. lipnja, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Hakerski napad na Combis 

Kako smo upravo dobili službenu informaciju, nad tvrtkom Combis je izvršen hakerski napad na koji je tvrtka pravovremeno reagirala i poduzela preventivne mjere radi ograničavanja i obuzdavanja napada, te uklanjanja posljedica za Combis i korisnike. Kao rezultat poduzetih mjera manji dio Combisovih usluga trenutno nije dostupan, a Combisovi stručnjaci rade na ponovnoj uspostavi svih usluga u tvrtki očekuju u što kraćem roku, uz istovremeno provođenje detaljnih analiza  hakerskog napada. 


Prema svim trenutnim saznanjima i dosad provedenim analizama hakerski napad nije imao posljedice na Combisove korisnike. Hakerski napad je prijavljen nadležnim institucijama i podnesena je kaznena prijava.

Ovo je primjer profesionalne reakcije uz obavještavanje što je pravi put spram cyber napada. Iz priopćenja je već vidljiva stručnost što svakako daje dodatni kredibilitet tvrtki.

 

 


Pročitano 593 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja