HUAWEI WATCH GT 4 HUAWEI WATCH GT 4 Izvor: Huawei

Krenite naprijed. Proljeće je pravo vrijeme za zdrave odluke!

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 03 Travanj 2024 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
03. travnja, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Krenite naprijed. Proljeće je pravo vrijeme za zdrave odluke! 

Proljeće je idealno vrijeme za mnoge aktivnosti jer donosi novu energiju u naše okruženje i pruža savršenu okolinu za pojedince da krenu na fitness putovanje. Kako bi to putovanje bilo ugodnije i uspješnije, uparite ga s HUAWEI WATCH GT 4 serijom pametnih satova!


Popravite svoje raspoloženje sa svojim novim osobnim trenerom

HUAWEI WATCH GT 4

Izvor: Huawei

Prvo i najvažnije, umjerene proljetne temperature stvaraju privlačno okruženje za aktivnosti na otvorenom. Kako zimska hladnoća nestaje, pojedinci su skloniji izaći van i baviti se tjelesnim vježbama u prirodi. Ugodno i umjereno vrijeme tijekom proljeća nudi priliku za istraživanje raznih aktivnosti na otvorenom, kao što su jogging, planinarenje, vožnja bicikla ili čak sudjelovanje u timskim sportovima. HUAWEI WATCH GT 4 podržava više od 100 različitih sportskih načina rada i pokriva još više vrsta vježbanja, uključujući i hodanje na otvorenom, trčanje, vožnju biciklom i plivanje, te nove i  prilagođene načine rada za nogomet, košarku ili padel. Algoritmi za praćenje TruSeen™ 5.5+ posebno su programirani za mjerenje učinka i rezultata specifičnih aktivnosti.
 

Proljeće također nudi šareni izbor mogućnosti vježbanja na otvorenom koje zadovoljavaju različite želje i razine kondicije. Bilo da uživate u tišini dok šećete prirodom, intenzitetu intervalnog treninga visokog intenziteta u parku ili druženju grupnih sportova, proljeće nudi niz izbora koji će zadovoljiti osobne interese. Kako bi korisnici ostali motivirani, HUAWEI WATCH GT 4 dolazi s poboljšanim mogućnostima praćenja zdravlja, kao što je značajka Activity Rings, koja podiže praćenje aktivnosti na višu razinu.
 HUAWEI WATCH GT 4

Izvor: Huawei

Prvi u nizu Huawei Activity prstena služi za praćenje vaših pokreta. Prati koliko ste kalorija potrošili tijekom raznih aktivnosti i marljivo bilježi vaše korake, dok drugi Huawei Activity Ring prati vaše vrijeme vježbanja i pomaže vam da poboljšate svoju ukupnu sportsku izvedbu. Treći Huawei Activity prsten će vam pomoći da prevladate zamke sjedilačkog načina života dajući vam podsjetnike da se ustanete i krećete bar jednu minutu unutar sata mirovanja.

Ukorijenjen u znanstvenom istraživanju, uključuje nove izračune praćenja i vizualne elemente, pružajući korisnicima sveobuhvatno i točno razumijevanje njihovih dnevnih aktivnosti. S inteligentnim vodstvom koje je prilagođeno potrebama svakog pojedinca, HUAWEI WATCH GT 4 nudi personalizirane preporuke i podsjetnike kako bi korisnicima pomogao da maksimalno iskoriste svoje vježbanje i postignu svoje fitness ciljeve. Ova raznolikost pomaže spriječiti monotoniju i održava pojedince motiviranima da ostanu aktivni tijekom cijele sezone.

Održite stilsku eleganciju i potaknite zdravstvenu dobrobit

HUAWEI WATCH GT 4

Izvor: Huawei

Ne treba podcijeniti ni psihološki utjecaj proljeća. Sezona se često povezuje s osjećajem obnove, optimizma i povećane razine energije pa pojedincima može poslužiti kao savršen trenutak za usvajanje zdravijih navika, uključujući i brigu o razini stresa. HUAWEI WATCH GT 4 nudi poboljšane značajke praćenja stresa, a može vas voditi i kroz vježbe disanja. 

Iskoristite umjerene temperature, probuđene krajolike, duže dnevne sate i krenite na fitness putovanje. Raznovrsna ponuda aktivnosti na otvorenom čine proljeće godišnjim dobom koje ne samo da podržava, već i potiče želju za zdravijim stilom života.


Pročitano 445 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja