Putno osiguranje za A1 korisnike Putno osiguranje za A1 korisnike Izvor: A1 Hrvatska

Inovativna usluga fleksibilnog putnog osiguranja za A1 korisnike

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 07 Veljača 2024 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
7. veljače, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Inovativna usluga fleksibilnog putnog osiguranja za A1 korisnike 

Putno osiguranje za A1 korisnike je osiguravajuća usluga koju pruža partner L'AMIE AG kao zastupnik u osiguranju i osiguratelj Atlas Insurance PCC Limited. Ova nova usluga omogućuje bezbrižno putovanje bilo gdje u svijetu bez ugovorne obveze, a aktivira se prilikom izlaska iz Hrvatske i naplaćuju samo dani provedeni u inozemstvu.


Sva potrebna pokrića korisnici dobivaju u jednom paketu. Dostupan je Individualni paket po cijeni od 1,69€ po danu putovanja za jednu osobu, i Obiteljski paket po cijeni od 3,99€ po danu putovanja za dvije odrasle osobe i do četvero djece (do 28 godina starosti), a moguće je također mijenjati pakete. 

Usluga je dostupna odmah nakon registracije te vrijedi za sva buduća putovanja. Kada korisnik napusti zemlju i poveže se na mobilnu mrežu lokalnog operatora u inozemstvu, stiže mu SMS o aktivnom pokriću za to putovanje. Korisnik isto može otkazati odgovorom STOP na dobivenu SMS poruku. Pri povratku u državu i spajanjem na mrežu A1 Hrvatska, korisnik dobiva SMS obavijest o završetku pokrića za to putovanje.

Monika Majstorović - A1 HrvatskaIzvor: A1 Hrvatska

„U suradnji s našim partnerom L'AMIE ugovaranje osiguranja nikad nije bilo jednostavnije, fleksibilnije i transparentnije. Ova nova usluga našim korisnicima omogućuje zaštitu i bezbrižnost na putovanju, bez stresa ugovaranja polica unaprijed, a nudeći im pokriće najpotrebitijih usluga osiguranja. Ovakvim inovacijama potvrđujemo da smo više od telekoma, koji uistinu svojim korisnicima pruža sve na jednome mjestu“, istaknula je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska. 

Putno osiguranje za A1 korisnike pokriva zdravstveno osiguranje (bolničko i izvanbolničko liječenje, prijevoz, traganje i spašavanje), osiguranje od nezgode (zaštita u slučaju teže nezgode na putovanju), osiguranje prtljage (oštećenje, uništenje ili gubitak prtljage na putovanju) te osiguranje od kašnjenja i otkazivanja leta (pokrivanje troškova smještaja kod kašnjenja ili otkazivanja leta).

A1_putno_osiguranjeIzvor: A1 Hrvatska 

Registracija za Putno osiguranje za A1 korisnike moguća je putem Moj A1 aplikacije, prilikom narudžbe mobilne tarife na pretplatu na webshopu (na koraku Dodatne pogodnosti) ili u A1 centrima i partnerskim prodajnim mjestima. Uslugom Putno osiguranje za A1 korisnike moguće je upravljati kroz Moj A1 aplikaciju, a premiju plaćaju zajedno s mjesečnim računom za A1 usluge.

Pročitano 341 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja