Prijenos Svjetskog skijaškog kupa ekskluzivno na EON TV-u! Prijenos Svjetskog skijaškog kupa ekskluzivno na EON TV-u!

Prijenos Svjetskog skijaškog kupa ekskluzivno na EON TV-u!

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 17 Studeni 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
17. studenog, 2023. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Prijenos Svjetskog skijaškog kupa ekskluzivno na EON TV-u! 

Dobiva li hrvatska skijaška reprezentacija nasljednike Janice i Ivice? 

Nova sezona zimskih sportova službeno je otvorena prvim događajima alpskog skijanja, Svjetskog kupa tijekom sezone 2023.-2024. moguće je pratiti eksluzivno na EON TV-u. Kako ove godine nema Svjetskog prvenstva niti Zimskih olimpijskih igara, sav fokus svjetskih skijaša bit će usmjeren na ostvarivanje što boljih rezultata na Svjetskom kupu.


A da su hrvatski reprezentativci u vrlo dobroj formi i spremni koračati stopama legendarnih Ivice i Janice Kostelić pokazuju i prvi rezultati koji stižu iz finskog Levija, gdje je proteklog vikenda hrvatska skijašica Leona Popović osvojila fenomenalno drugo mjesto u slalomu i time najavila fantastičnu sezonu! Sjajnom uspjehu pridružila se i Zrinka Ljutić, koja je utrku završila na 10.mjestu popravivši svoj plasman za jedno mjesto nakon ostvarenog 11. u prvoj vožnji. 

U nadolazećoj sezoni koja će se prikazivati na Discovery+ i Eurosport kanalima predviđeno je ukupno 45 utrka za žene kao i 45 utrka za muškarce. Tako će ovo glavno odredište za zimske sportove tijekom Svjetskog kupa s ponosom emitirati više od 600 događaja uživo i čak 1100 sati uzbudljive akcije, što predstavlja više sadržaja FIS Svjetskog kupa i svjetskih prvenstava nego što prenosi bilo koja druga televizijska kuća. Novost ove sezone je i predstavljanje mladih sportaša i zvijezda u usponu koji će na snježnoj stazi biti profilirani uz već etablirane sportaše, kako bi se povećala svijest o sportašima koji se međusobno natječu. A za sve skijaške entuzijaste, Eurosport je predvidio i emitiranje više sadržaja iza kulisa nego ikad prije te ekskluzivne uvide iz različitih područja i dionika unutar industrije, pružajući sveobuhvatno i cjelovito iskustvo gledanja. 

Sve utrke, uključujući i sljedeći slalom koji je na rasporedu 26. studenog, moguće je gledati putem EON televizijske platforme, zahvaljujući kojoj uz više od 200 programa i bogatu ponudu Video kluba bez naknade, praćenje ekskluzivnih sportskih događanja i dnevnih prijenosa uživo postaje moguće bilo kad i bilo gdje.

Pročitano 782 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja