Kud ide ovaj svijet: LG-ev novi zvučnik lebdi!

Kud ide ovaj svijet: LG-ev novi zvučnik lebdi!

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 27 Prosinac 2016 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Agencijska vijest/27.12.2016.

LG-ev novi zvučnik lebdi!

Na skorašnjem CES-u u Las Vegasu LG Electronics će u siječnju predstaviti  futuristički lebdeći prijenosni zvučnik (model PJ9). Ovaj bežični zvučnik lebdi u zraku iznad prateće jedinice i pruža zvuk visoke kvalitete, glazbe, podcasta ili drugih audio sadržaja u domu, ali i vanjskom okruženju. 

 

LG PJ9 stvara ovaj nevjerojatni vizualni efekt pomoću snažnih elektromagneta koji se nalaze unutar levitacijske postaje. Zvuk reproducira u 360 stupnjeva, a dizajn mu je inspiriran lopaticama turbine. Zahvaljujući subwooferu koji je ugrađen u prateću jedinicu, tu su i duboki tonovi, a tehnologija Dual Passive Radiator zaslužna je za odličnu reprodukciju srednjih i visokih tonova.

LG Levitating Portable Speaker Lifestyle

Kad baterija nakon 10 sati počne slabjeti, ovaj se pametni prijenosni zvučnik automatski spušta na postaju i bežično se puni, bez ikakve intervencije korisnika ili prekida u reprodukciji glazbe. Oznaka IPX7 znači da PJ9 može podnijeti nepovoljne vremenske uvjete kad ga se koristi vani. Za dodatnu praktičnost, tu je tehnologija Multipoint koja omogućava povezivanje zvučnika s dvama uređajima preko Bluetootha istovremeno.

Brian Kwon

 

„Naš najnoviji dodatak rastućoj liniji premium bežičnih audio uređaja privlači pozornost, a ujedno potvrđuje da je LG ozbiljan u svojoj namjeri da potrošačima ponudi nešto novo“, rekao je Brian Kwon, predsjednik Uprave kompanije LG Home Entertainment. „U potpunosti smo predani istraživanju novih koncepata i inovativnom dizajnu kad je riječ o naprednim audio proizvodima, a PJG je najnoviji primjer ove naše predanosti.“

Pročitano 634 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja