HONOR V Purse HONOR V Purse

HONOR V Purse – koncept koji će dugoročno mijenjati modu i utjecati na očuvanje okoliša

Vijesti Napisao/la  Cobra Nedjelja, 17 Rujan 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
17. rujna, 2023. | Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik 

HONOR V Purse – koncept koji će dugoročno mijenjati modu i utjecati na očuvanje okoliša 

Globalni tehnološki brend HONOR ovoga je proljeća objavio svoje prvo Izvješće o napretku u zaštiti okoliša, društvenoj odgovornosti i upravljanju (ESG) te se, u skladu s time, obvezao na smanjenje svog utjecaja na okoliš. Iz tog razloga, HONOR je u dizajn svojih proizvoda uveo koncept kružnog gospodarstva te kontinuirano procjenjuje i optimizira svoj ugljični otisak, koristeći najodrživije materijale i proizvodne procese. Cilj je, prije svega, razvoj tehnologije koja svijet može boljim mjestom za sve, a upravo s nedavno predstavljenim konceptom HONOR V Purse na berlinskoj IFA-i, ima jedinstvenu priliku to i ostvariti.


Posljednjih je godina postalo vrlo jasno na koji način brza moda utječe na okoliš – od 100 milijardi odjevnih predmeta proizvedenih svake godine, čak 92 milijuna tona završi na odlagalištima. Motiviran tom činjenicom, HONOR je dizajnirao neograničeno prilagodljive AOD (always-on) zaslone za HONOR V Purse, što znači da korisnici više ne trebaju kupovati torbice za različite kombinacije. V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni modni izričaj i ima mogućnost zamjene naramenica kako bi se prilagodio različitim stilovima, raspoloženjima i odjeći. Na taj način, ovaj koncept može pomoći ekološki osviještenim potrošačima smanjiti potrošnju brze mode i, još važnije, pomoći svijetu mode da prihvati nove tehnologije kako bi potaknuli korisnike da kupuju manje i koriste duže. 

Svi materijali korišteni u izradi V Purse naramenica potječu iz održivih izvora, poput veganske kože. Također, veliki naglasak je i na izdržljivosti HONOR V Purse – može se sklopiti više od 400.000 puta i koristiti godinama. Nadahnut skandinavskim životnim trendom minimalizma, kupujući manje i imajući sve što je potrebno u jednom uređaju, od novčanika do fotoaparata, sada čak i torbice, HONOR V Purse nudi koncept kojim je moguće pojednostaviti život.

 

Nova tjelesno-digitalna budućnost mode


Svijet kakvog poznajemo se mijenja budući da konvergencija novih tehnologija sve više utječe na promjenu načina života. Koncept HONOR V Purse je istraživanje kako nove tehnologije i ideje mogu iz temelja promijeniti svakodnevne interakcije, dok istovremeno može mijenjati i budućnost mode.

Drugim riječima, HONOR V Purse u svijet mode uvodi novi phygital (spoj fizičkog i digitalnog) koncept te predstavlja digitalizaciju mode i otvara bezgranične mogućnosti za reinvenciju jednim pritiskom na gumb. Uz AOD tehnologiju, korisnici mogu kreirati prilagođene, personalizirane dodatke koji odražavaju njihov stil, osobnost i najnovije trendove, bez potrebe za kupnjom novih fizičkih materijalnih dobara. S HONOR V Purse konceptom, HONOR je pokazao kako bi razvoj inovativne tehnologije mogao biti ključan za stvaranje održivije modne industrije.

Pročitano 290 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja