Pametni satovi Huawei Watch GT 3 serije dostupni po posebnoj akcijskoj cijeni

Pametni satovi Huawei Watch GT 3 serije dostupni po posebnoj akcijskoj cijeni

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 15 Ožujak 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
15. ožujka, 2023. | Zagreb | Uredio: Božidar Žitnik

Pametni satovi Huawei Watch GT 3 serije dostupni po posebnoj akcijskoj cijeni 

Vodeće tehnologije u industriji i iskustvo u drugim područjima, kao što su telekomunikacije i pametni telefoni, omogućili su Huaweiju da stvori vrhunske pametne satove, koji su brzo postali jedan od Huaweijevih najprodavanijih proizvoda. Watch GT 3 serija pametnih satova stigla je na lokalno tržište prije nešto više od godinu dana, ali i dan danas sve svoje korisnike oduševljava klasično elegantnim dizajnom, dugim trajanjem baterije do 2 tjedna te svestranim značajkama za praćenja zdravlja i fitnessa. Sat dolazi u dvije izvedbe, od 46mm i 42mm, a trenutno je dostupan u posebnoj cjenovnoj ponudi kod Huawei maloprodajnih partnera.


Kupci koji ovaj pametni nosivi uređaj kupe u periodu do 10. travnja ili do isteka zaliha, ostvaruju impresivan popust. Modeli od 46 mm čija je prijašnja cijena bila 259 eura kao i modeli od 42 mm s prijašnjom cijenom od 219 eura sniženi su na 175 eura. Osim za satove, posebna ponuda vrijedi i za Mate 50 Pro, flagship koji obilježava novu eru mobilne fotografije pa će svi njegovi kupci do 10. travnja ili do isteka zaliha, umjesto preporučene maloprodajne cijene od 1379 eura, uređaj platiti 999 eura. 

Elegantan i moderan dizajn
Watch-GT-3

Huawei Watch GT 3 pametni sat dolazi u dvije verzije, od 46mm i 42 mm. Uređaj je lagan (42,6 grama odnosno 35 grama) i udoban je za nošenje zahvaljujući posebnom dizajnu zakrivljenog stakla koje odlično prijanja na zapešću. Sat je izgrađen od laganog i čvrstog nehrđajućeg čelika, a ultra-čisto zakrivljeno 3D staklo pruža dodatni vizualni ugođaj.

 

Motivacija za zdravlje

Watch-GT-3

Huawei Watch GT 3 pametni sat opremljen je TruSeen™ tehnologijom praćenja otkucaja srca 5. generacije. Pomoću nje korisnik u svakom trenutku može provjeriti svoj puls, razinu zasićenosti kisika u krvi, razinu stresa te čak i temperaturu kože. Sat je opremljen značajkama koje korisniku omogućuju zdraviji život i stvaranje zdravih životnih navika. Putem Huawei Health aplikacije sat korisnika podsjeća, na primjer, da popije vodu, uzima lijekove ili  ide spavati na vrijeme.

 

Osobni trener

Watch-GT-3

Huawei Watch GT 3 idealan je izbor i za aktivne korisnike i zaljubljenike u sport zato jer nudi više od 100 različitih načina vježbanja. Planovi treninga potpuno su prilagođeni navikama vježbanja i trenutnoj kondiciji korisnika, a glasovni podsjetnik sata korisniku pruža informacije o napretku i njegovoj fizičkoj spremi. Za ljubitelje treninga na otvorenom omogućeno je napredno GPS praćenje pomoću dvofrekventnog GPS sustava. Preporučena akcijska maloprodajna cijena Huawei Watch GT 3 pametnog sata je 175 eura i dostupna je u periodu do 10. travnja 2023. ili do isteka zaliha. Dodatne pogodnosti i komplementarne uređaje provjerite kod svih Huawei maloprodajnih partnera.

 

Pročitano 694 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja