Točno dva mjeseca do najvećeg okupljanja stručnjaka iz područja razvoja proizvoda - PRODUCT-WORLD 2023

Točno dva mjeseca do najvećeg okupljanja stručnjaka iz područja razvoja proizvoda - PRODUCT-WORLD 2023

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 23 Veljača 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
23. veljače, 2023. | Zagreb | Uredio: Božidar Žitnik

Točno dva mjeseca do najvećeg okupljanja stručnjaka iz područja razvoja proizvoda - PRODUCTWORLD 2023 

PRODUCTWORLD 2023 konferencija održati će se u opatijskom hotelu Ambasador od 20. do 22. travnja ove godine i okupiti će stručnjake iz područja razvoja proizvoda, voditelje projekata, marketing menadžere te članove i predsjednike uprava srednjih i velikih kompanija ICT i bankarskog i financijskog sektora. 

Prvi puta u ovom dijelu Europe održati će se konferencija koja je posvećena temi product menadžmenta - odnosno području razvoja proizvoda. Cilj je okupiti ne samo stručnjake iz područja ICT-a i product menadžmenta već i ostale dionike tog procesa. Stoga već na popisu govornika imamo ljude iz tvrtki kao što su A1 Hrvatska, Asseco, Bozic, Croatia Osiguranje, Endava, GlobalLogic, Google Europe HQ UK, Infobip, Lemax, Poslovna Intligencija, Q Agency, Rimac Techonolgy, Sinc, Trancsom i Unicredit HQ Italija.


Goran Krstulović, organizator i direktor foruma je u najavi konferencije istaknuo: "PRODUCTWORLD 2023 konferencija ima za cilj pružiti svim prisutnima 14 različitih konkretnih studija slučajeva iz područja product menadžmenta gdje će okupljeni moći saznati kako vodeće svjetske, regionalne i hrvatske kompanije u današnje vrijeme rješavaju proces razvoja produkata, organizaciju produktnih timova, produktne operacije i brojne druge teme vezane uz povezivanje opće poslovne strategije sa razvojem novih digitalnih usluga. Osim prezentacija, odnosno primjera iz prakse u dvodnevnom programu će biti i četiri panela: Glavni direktori za proizvode (CPO) Panel Talk: Zašto radimo ono što radimo i kako pobijediti na današnjem tržištu, Product Marketing Panel Talk: Engaging Customers & Delivering Value, Panel o strategiji proizvoda: Ostvarivanje korporativnih ciljeva kroz proizvode, Panel o razvoju proizvoda: Tajni umak za uspješnu isporuku proizvoda."

PRODUCTWORLD 2023

foto: Božidar Žitnik

Domagoj Vidas, direktor foruma za odnose s javnošću je dodao: „Nakon niza uspješnih JumpIT Foruma odlučili smo okupiti stručnjake i izvan granica Republike Hrvatske i to u području drugačijem od onog koji obuhvaćamo na JumpIT Forumima, ali u provjerenom formatu - kratki i sadržajni primjeri iz prakse uz interakciju koja nam je vrlo bitna na našim konferencijama. Trajanje konferencije je tri dana od kojih je treći dan rezerviran isključivo za networking i druženje, kroz cjelodnevni team-building od posjeta parku prirode Učka, do jedrenja i gastro ture. Sada, dva mjeseca prije konferencije imamo već značajan broj prijavljenih što nam je pokazatelj da je postojalo upražnjeno mjesto za konferenciju ovakve tematike".
 PRODUCTWORLD 2023

foto: Božidar Žitnik

Key-note govornik će biti svjetski poznati Karlheinz Muenchow koji nam dolazi iz Atlante (SAD). Karl je aktivno vodio preko 200 lean-agile inicijativa u 18 zemalja tijekom proteklih 15 godina, radeći s rukovoditeljima i timovima na najvišoj takozvanoj C razini kao trener, konzultant i mentor.
 

Kao pragmatičar, gospodin Muenchow ne ograničava rješenja na prilagodbu omiljenim agilnim okvirima ili nacrtima skaliranja koji često mijenjaju samo terminologiju. On je lider u industriji i vizionar koji propagira pristup da agilne metode moraju odgovarati domeni, potrebama, očekivanjima i ciljevima klijenata s kojima surađuje.
 PRODUCTWORLD 2023

foto: Božidar Žitnik

Medijski pokrovitelji PRODUCTWORLD 2023 konferencije su Bug/Mreža, Istarski, Novi milenij te Poslovni dnevnik.
 

Za konferenciju se može prijaviti putem poveznice www.productworld.eu

Pročitano 395 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja