Samsung privremeno obustavlja proizvodnju top modela Galaxy Note 7?

Samsung privremeno obustavlja proizvodnju top modela Galaxy Note 7?

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 10 Listopad 2016 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, Seul, 16.10.2016. 

 Problemi s problematičnim Galaxyijem Note 7 idu dalje

Nakon prvobitnih problema s pregrijavanjem i zapaljenjima, Samsung je promptno reagirao. Korisnici mogu zamijeniti uređaje i dobiti nove. Unatoč velikom problemu, činilo se da će na kraju svi biti veseli i zadovoljni. korisnici koji su, ipak, željeli zadržati prvu seriju uređaja, dobili su izbor, zamjena ili patch koji smanjuje kapacitet baterije kao i mogućnost uočenih problema. No, nakon dolaska nove serije, novi problemi za Samsung.

 

Još prošlog mjeseca, u Samsungu su govorili o pojedinačnim, izoliranim slučajevima, obzirom na broj incidenata i ukupnu količinu proizvedenih uređaja. Mnogi korisnici diljem svijeta su objašnjenje prihvatili kao logično, ali, novi problemi s pregrijavanjem izazivaju velike negativne reakcije. Niz novih slučaja, vjerojatno ih je i više nego što doznajemo izazivaju, ipak neočekivan potez kompanije Samsung čija procjena je zasigurno ispravna kako bi se izbjegli novi problemi, s korisničkog aspekta, ali još više negativnim publicitetom. Obustava proizvodnje Galaxy Note 7 uređaja, prema izjavama iz Seula, predstavlja "privremeno prilagođavanje proizvodnog procesa Galaxy Note 7 uređaja, kako bi se riješili problemi vezani uz kvalitetu i sigurnost", ali, bez dodatnih objašnjenja.  Kao i uvijek u životu, problemi dolaze u serijama pa čak i najvećim igračima različitih industrija, a ova je kompaniji Samsung došla u osobito nezgodnom trenutku. Naime, novi iPhone je ovdje, a na sreću Samsunga, Apple, barem kod nas, još uvijek ne vuče poteze kojima bi pridobio što veći broj korisnika. Stvar bi bila puno jednostavnija kada bi korisnici sami mogli zamijeniti bateriju, ali, giganti su procijenili da je njima isplativija drugačija priča koja im se sada vraća. Eskalacija je takva da u nekim telekom kompanijama sada već omogućavaju zamjenu uređaja za neki drugi pametni telefon. Kod nas telekomi pažljivo prate situaciju, a kako saznajemo iz Hrvatskog telekoma, korisnici svoje "prvokupljene" uređaje mogu zamijeniti, te će i dalje prvenstveno raditi na zadovoljstvu korisnika.

 

 

Pročitano 1076 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja