Rashladite svoju hranu uz posebnu promociju Samsung hladnjaka!

Rashladite svoju hranu uz posebnu promociju Samsung hladnjaka!

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 22 Lipanj 2022 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

22. lipnja, 2022. | Zagreb Uredio: Božidar Žitnik 

Rashladite svoju hranu uz posebnu promociju Samsung hladnjaka! 

Tvrtka Samsung Electronics pripremila je posebnu ljetnu promociju u sklopu koje donosi vrhunske hladnjake uz promotivni popust i pet godina jamstva. Rashladite se osvježavajućim napitkom ili ledenim desertom uz neki od odabranih hladnjaka i uživajte u ljetu punim plućima! Tu su sve moguće tehnologije kako bi vaša hrana i piće bili svježi i ukusni i duže od očekivanog.


Kada ljetna vrućina ispuni naš dan, ne postoji ništa bolje od čaše ledenog napitka za pravo uživanje. Upravo zato tvrtka Samsung Electronics pripremila je pravo osvježenje u obliku sjajne ponude Samsung hladnjaka. Rashladite ljetne dane sjajnom ponudom ekonomičnih, a moćnih Samsung hladnjaka te odaberite dobitnu kombinaciju uz popust do 25 % i 5 godina jamstva. U promociju su uključeni odabrani modeli hladnjaka.

 Samsung_refrigerator

RB7300 hladnjak sa zamrzivačem s donje strane s BESPOKE sustavom karakterizira elegantni Bespoke dizajn dostupan u čak 7 različitih boja uz koje će se vaš hladnjak smisleno uklopiti u vizualni stil prostora u kojem se nalazi. Uz atraktivan i prilagodljiv dizajn, ovaj hladnjak karakteriziraju i brojne inovativne tehnologije ako što su tehnologija digitalnog pretvarača i No Frost značajka koja poboljšava cirkulaciju zraka i održava temperaturu stalnom te sprječava nakupljanje leda. 

Za one koji u hladnjaku nikad nemaju dovoljno mjesta, RF9000 hladnjak s francuskim vratima i trostrukim hlađenjem optimalno je rješenje. Prostrana unutrašnjost i dvostruki ledomat pobrinuti će se da unutar hladnjaka bude dovoljno mjesta za svu hranu i pića koje poželite, čak i kad organizirate druženje sa širom obitelji i prijateljima.

Samsung_refrigerator
 

Za one kojima su pak energetska učinkovitost i glasnoća uređaja prioritetne značajke elegantni RS8000NC-8 hladnjak sa SpaceMax™ tehnologijom pravi je izbor. Impresivnog kapaciteta od 652 litre, ovaj hladnjak opremljen je vrhunskim tehnologijama kao što su Power Cool i Power Freeze za brzo hlađenje i zamrzavanje, a digitalni inverter osigurava da hladnjak troši upravo onoliko energije koliko mu je potrebno uz manje buke.

U sklopu promocije, uz promotivni popust ostvarite pravo i na 5 godina jamstva. Kako biste ostvarili pravo na 5 godina jamstva, potrebno je registrirati se na samsung5godinajamstva.hr najkasnije 30 dana od datuma kupnje. 

Više informacija o Samsung hladnjacima i aktualnoj promociji potražite na https://www.samsung.com/hr/offer/cooling-promo-2022/. Promocija traje od do 17.7.2022. ili do isteka zaliha.

Samsung_refrigerator_promo

Pročitano 78 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja