Novi LG-evi kućanski aparati s uslugom ThinQ Recipe unapređuju iskustvo kuhanja

Novi LG-evi kućanski aparati s uslugom ThinQ Recipe unapređuju iskustvo kuhanja

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 30 Prosinac 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

30. prosinca, 2021. | Zagreb 
Uredio: Božidar Žitnik 

Novi LG-evi kućanski aparati s uslugom ThinQ Recipe unaprijeđuju iskustvo kuhanja 

LG-evo kompletno rješenje za kuhanje donosi naprednu tehnologiju i jednostavan pristup receptima 

LG Electronics (LG) uskoro će olakšati boravak u kuhinji predstavljanjem svojih najnovijih kućanskih aparata - štednjaka LG InstaView Double Oven Range i mikrovalne pećnice Over-the-Range Microwave Oven. Uz osnovne tehnologije kuhanja, ovi premium aparati prvi su koji nude jednostavnu integraciju s novom uslugom LG ThinQ Recipe. Štednjak Double Oven Range posjeduje tehnologiju LG InstaView koja korisnicima omogućava da vide unutrašnjost pećnice jednostavnim kuckanjem dva puta na staklo te se tako osvjetljuje unutrašnjost bez otvaranja vrata i puštanja vrućeg zraka. Oba proizvoda predstavljaju kompletna rješenja za kuhanje u domovima današnjice te će sljedeći tjedan biti predstavljeni na sajmu CES 2022.


Nova linija štednjaka koristi LG-evu tehnologiju ProBake Convection za brzo i temeljito kuhanje bez prethodnog zagrijavanja kako bi svaki put pružila ukusna, ravnomjerno ispečena jela. Svojom preciznom kontrolom temperature i protoka zraka, ProBake omogućava kraće vrijeme pripreme obroka, a ova tehnologija je također ključna za načine kuhanja Air Fry i Air Sous Vide. Air Fry omogućava kuharima da stvore slatke, hrskave pržene poslastice koristeći daleko manje ulja od dubokog prženja, dok Air Sous Vide osigurava nježna i sočna jela. Zahvaljujući LG-evoj tehnologiji UltraHeat Power Burner, ukusnan obrok ne znači i to da ga morate pripremati dugo vremena.

New-Kitchen-Duo_mikrovalna pećnica

Mikrovalna pećnica LG Over-the-Range Microwave Oven koristi vlastitu tehnologiju Steam Cook za pripremu hrane koja je sočnija, zdravija i ukusnija. Slide-out ExtendaVent u ovoj premium mikrovalnoj pećnici učinkovit je u smanjenju prisutnosti dima i dugotrajnih mirisa u kuhinji, a sa svojom unutrašnjosti EasyClean, mikrovalnu pećnicu je lako održavati čistom zahvaljujući naprednom premazu koji sprečava lijepljenje hrane i masnoće te omogućava jednostavno čišćenje samo vlažnom krpom. LG-ev minimalistički dizajn savršeno se ogleda u nehrđajućem čeliku i kaljenom staklu LG WideView Window.

New-Kitchen-Duo

LG ThinQ Recipe pruža potpunije i praktičnije korisničko iskustvo jer su sve usluge i sadržaj LG-eve pametne kuhinje i partnera dostupne na jednom mjestu. Usluzi LG ThinQ Recipe može se pristupiti putem aplikacije ThinQ, a omogućava pretraživanje, planiranje, kupnju i kuhanje uz pomoć stotine recepata. Osim toga, dostupan je i sadržaj LG Originals Series koji su pripremili LG-evi kuhari, a pokazuje kako najbolje iskoristiti značajke LG-evih aparata za kuhanje. ThinQ Recipe također nudi više od 10.000 recepata koji se mogu kupiti jednim klikom za vrhunsko iskustvo kuhanja doma.

New-Kitchen-Duo

U partnerstvu s AI startupom Foodspace Technology sa sjedištem u Bostonu, ThinQ Recipe također integrira LG-evu značajku Scan to Cook koja štedi vrijeme, skenira i šalje smjernice za pripremu određenih smrznutih jela.

LG-evom rješenju za korisničku podršku s umjetnom inteligencijom Proactive Customer Care može se također pristupiti iz intuitivne aplikacije ThinQ. Koristeći umjetnu inteligenciju i tehnologiju dubokog učenja za analizu podataka o performansama proizvoda, Proactive Customer Care može korisnicima slati korisna upozorenja i savjete za održavanje kako bi LG-ev štednjak radio optimalno iz godine u godinu.

LG InstaView Range s novom uslugom ThinQ Recipe bit će predstavljen na LG-evom virtualnom izložbenom štandu na sajmu CES 2022 od 5 siječnja.

LG_recepti


Pročitano 162 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja