Predstavljen Microsoft Teams Essentials za male tvrtke

Predstavljen Microsoft Teams Essentials za male tvrtke

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 06 Prosinac 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

6. prosinca, 2021.| Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Predstavljen Microsoft Teams Essentials za male tvrtke 

Microsoft je objavio da je dostupan Teams Essentials, prva samostalna Microsoft Teams ponuda dizajnirana posebno za male tvrtke. Teams Essentials malim tvrtkama pruža povoljno rješenje za sastanke, koje podržava suradnju, povezivanje i produktivnost u hibridnom radnom okruženju.


„Znamo koliko je proteklih 20 mjeseci bilo teško za male tvrtke. Morale su biti ekstremno fleksibilne da bi se prilagodile, i to često uz ograničen pristup alatima i tehnologijama,” komentirao je Jared Spataro, korporativni potpredsjednik Modern Work divizije u Microsoftu. „Teams Essentials napravljen je posebno da ispuni specifične potrebe malih tvrtki, omogućavajući im da napreduju u ovoj novoj eri poslovanja.“ 

Teams Essentials pruža brojne značajke za organizaciju profesionalnih sastanaka i suradnju, i to sve na jednom mjestu: 

  • Neograničeni grupni sastanci trajanja do 30 sati
  • Sastanci na kojima sudjeluje do 300 ljudi
  • 10 GB pohrane u oblaku po korisniku
  • Teams Essentials također uključuje postojeće i nove mogućnosti koje su dostupne u besplatnoj verziji Teamsa kako bi ispunio potrebe malih tvrtki: 
  • Jednostavne pozivnice za koje je potrebna samo e-mail adresa. Korisnici se ne moraju prijaviti, logirati ili instalirati Teamse da bi sudjelovali na sastanku.
  • Uz integraciju Outlook kalendara, nova integracija Google kalendara pojednostavljuje zakazivanje sastanaka u Microsoft Teamsima.
  • Profesionalni alati i mogućnosti za sastanke poput „predvorja za sastanke“, virtualnih pozadina, Together načina rada te titlova i reakcija uživo.
  • Uz uvijek dostupan chat u Microsoft Teamsima korisnici će uvijek biti u tijeku s kontekstom i imati kontinuitet komunikacije.
  • Moguće je brzo započeti projekt ili organizirati sastanak s bilo kime, dodjeljivati zadatke kolegama iz tima i kreirati ankete da se brzo dobiju povratne informacije, i to sve na jednom mjestu zahvaljujući novom obrascu za grupni chat za male tvrtke. 

Prema LinkedIn podacima, broj oglasa za otvorena radna mjesta u malim i srednjim tvrtkama narastao je za 81,9 posto godišnje, u usporedbi s 1. studenim 2020. Male tvrtke više nego ikad trebaju fleksibilnost da zaposle ljude koji se nalaze na bilo kojoj lokaciji i tehnologiju koja otvara mogućnost novog stila rada za zaposlenike, kao što su sinkrona i asinkrona suradnja. Teams Essentials malim tvrtkama nudi povoljan način rada, suradnje i rasta. Korisnici mogu nabaviti Teams Essentials izravno putem Teams web stranice ili putem niza Microsoft partnera. 

Više informacija o Microsoft Teams Essentials dostupno je na Microsoft 365 Blogu.


Pročitano 348 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja